Transfernieuws Derde Divisie

Maasveld

Well-known member
Niels Fleuren is al 130 jaar linksback bij VVV.
Het is nu echt afgelopen schijnbaar. Hij wil zelf nog gewoon door met profvoetbal, noemde zelfs wellicht Belg? of Duitsland. Niet dat ie dat mag van zijn vrouw, maar goed. Als ie een stapje omlaag doet is de Treffers wel een logische stap.
 

De Groene Scout

Well-known member
Transfers van Quick'20 moeten we vanaf heden ook hier vermelden. Een hele opmerkelijke dit keer; Sergio Babb komt de nodige ervaring toevoegen aan de jonge selectie.
De 33 jarige verdediger speelde eerder o.a. voor FC Twente, HSC'21 en DETO. Bij Twente en HSC overigens als aanvaller, maar als je ouder wordt ga je van achteruit de boel een beetje sturen en zo werd hij bij DETO verdediger. Gok dat dit al vast is voor het aanstaande vertrek van Bokkerink. Geen idee of Babb niveau 3e divisie nog aankan.
 
Laatst bewerkt:

Joost

Well-known member
EVV heeft ook een spits aangetrokken van Heidebloem; Jeremy Lemmens.

Die voetbalde ooit in de jeugd van Fortuna, brak niet door en speelde toen 2 jaartjes in 1e Provinciaal bij Waltwilder. Daar heb ik 'm toevallig aan het werk gezien en hij viel toen echt positief op. Daarna naar SVME gegaan dat ondanks zijn goals gegradeerde en daarna stapje omhoog naar Heidebloem. Schoot er dit jaar 17 in en is pas 24. Zorgde er met een hattrick persoonlijk voor dat Heidebloem de volgende ronde van de nacompetitie haalde.
 

Unregistere

Well-known member
Tim Vincken - wie kent hem nog? - verdedigt vanaf komende zomer de kleuren van Capelle. Schijnt de afgelopen anderhalf jaar in Spanje gebivakkeerd te hebben.
 

Unregistere

Well-known member
Een behoorlijk verrassende transfer... Ferry Meijdam gaat naar IJsselmeervogels. Spits van Heukelum, een derdeklasser. Heeft er weliswaar 31 gemaakt, maar toch... Dit had niemand in de regio Rivierenland aan zien komen volgens mij.
 

De Groene Scout

Well-known member
Quick'20 haalt Melvin Degenaar erbij van Tubantia.
Speler mocht het enkele jaren ook even bij HSC'21 proberen, maar kwam weinig aan spelen toe en ging toen maar weer terug naar zijn oude clubje en trainer papa.
 
Laatst bewerkt:

noordooster

Well-known member
Ik weet niet precies hoeveel er komend seizoen degraderen, maar met Magreb '90 , Jong Achilles '29 en jong Den Bosch lijken de laatste 3 al vast te staan voordat die competitie begint.
 

de waan

Well-known member
Afwachten maar. Wie weet hebben ze nog wat verrassende baltovenaartjes vastgelegd waar wij helemaal geen weet van hebben. De selecties van Achilles en Den Bosch ken ik verder niet, maar dat lijken inderdaad wel teams die het heel lastig gaan krijgen.
 
Bovenaan