19 april
2000 Oranje Wit (1)-ASWH (H) Z1

PS: In West II zijn de finalisten al bekend (Quick (H) en Noordwijk (H))

De Groene Scout

De tegenstander van AZSV - HSC'21 in de finale is al wel bekend. Met nog een kwartiertje op de klok staat HHC met 3-0 voor tegen RKZVC.

de waan

Kijk aan, VV Groningen alweer met 3-1 voor tegen Flevo Boys. :duim:

EDIT: Herstel FB staat voor. Ik werd even in de luren gelegd door de Twitter van DvhN.

de waan

Nee, Bennekom had ik nog wel overwogen, Aalten is me wat te ver. Ik gok er maar op dat de finale gehaald wordt, al heb ik geen goed voorgevoel.

Abubakari

Bij rust 0-3, tikkie geflatteerd en wat ongelukkig. De 0-2 ging hands aan vooraf, de 0-3 een buitenspelgeval.
Eerste minuut na rust de 1-3, in 56' minuut een penalty en de kans op 2-3, maar Wesley Walstra miste. Kort daarna schoot VVG nog tegen de lat .Na een kwartier herpakte Flevo Boys zich en in de 90' minuut werd het nog 1-4.

Ik hoorde langs de kant dat Staphorst topklasser ON Sneek uitgeschakeld heeft, 1-0.

Laatst bewerkt:

noordooster

Staphorst - ONS 2 - 0
Weinig krachtsverschil tussen beide ploegen.
ONS voetbalde iets gemakkelijker, maar Staphorst had meer inzet.
In de tweede helft een dikke blunder van aanvoerder Ale de Boer.
Hij wachtte te lang met het wegtrappen van de bal, Brakke blokte en de bal stuiterde in het doel.
ONS probeerde te drukken, maar het was krachteloos, ondanks het inbrengen van Chris de Wagt als extra spits.
Kort voor tijd werd het nog 2 - 0. Een verdiende overwinning van Staphorst.

Forza AZ

Eerste finalist in West I is Swift.

WV-HEDW (1)-Swift (H) 0-1

Morgen de 2e halve finale tussen Magreb en AFC'34.

de waan

UNA stelt gewoon de reserves op tegen Kozakken Boys en staat na 7 minuten al met 2-0 achter. Trek je dan gewoon terug als je het toch niet serieus neemt.