Jupiler League 4e Periode

Janssen

Well-known member
Sparta schenkt Fortuna Sittard opbrengst uitvak

fans_01_of_fortuna_sittard_foto_jack_kochanowski.jpg


De euro’s die supporters van Fortuna spenderen om het uitduel met Sparta bij te wonen vloeien rechtstreeks naar de Sittardse clubkas.

De Rotterdamse club besloot Fortuna in de zoektocht naar de negen ton financieel tegemoet te komen door de kaarten voor het uitvak beschikbaar te stellen.

En aangezien er weinig clubs in Nederland zijn die meer fans naar uitwedstrijden meenemen, gaat het om een aardig bedrag. "Het levert Fortuna zomaar een paar duizend euro op", bevestigt Jeroen Loos, voorzitter van het supporterscollectief.


"Busmaatschappij Hanneman heeft eveneens zijn steentje bijgedragen door een bus te sponsoren. Een geweldig gebaar van zowel Sparta als Hanneman." Naar verwachting zullen zo’n 250 tot 300 Fortuna-fans in Rotterdam aanwezig zijn.

1limburg

Helden hoor!
 

zwammy

Well-known member
Inderdaad heel netjes.

En nogmaals netjes van Sparta, het duel tegen NAC is volledig vrij vervoer en aangezien ik bij de club van 1912 zit kan ik dus aan een kaart komen. Dat wordt een dagje Rotterdam waarschijnlijk.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Rondleiding Kuip, Euromast en de lokale lekkernij de Kapsalon proeven?
 

zwammy

Well-known member
Kapsalon heb ik al eens gehad daar, daarom moest ik de Irish pub uit in dat dorp. Nee, geloof dat ze op Spangen ook wel wat kroegen hebben met goed bier.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
En daar is de 1-0. Prachtige treffer van Van Moorsel. Ook door het voorbereidende werk van Bergkamp.
 

Maasveld

Well-known member
De smalle selectie begint VVV dan toch op te breken zo lijkt het. Fleuren, Buwalda, Kruijssen en Bourdouxhe is momenteel onze achterste linie. Daar win je geen wedstrijden mee.
 

De Groene Scout

Well-known member
Leuk potje in Den Bosch. 2-3 al halverwege voor NAC.
De Topper Eindhoven - VVV is 2-0 bij rust. Met Sparta op voorsprong, is het volgende week inderdaad feest in Rotterdam.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ronnie Stam toont weer eens aan dat hij met recht de ware vedette van NAC is. Hij is duidelijk een maatje te groot voor de Jupiler League.
 
Bovenaan