Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

JFK

Well-known member
Van die vluchtelingen snap ik het nog wel, die zien de uitzichtloosheid van hun situatie in, en komen erachter dat het allemaal niet zo mooi is hier als hen dat werd voorgehouden in hun eigen land.
Erger vind ik die (s)linkse mensen die meelopen met zo'n Palestinasjaal en maar 'Nazi scum' lopen te schreeuwen tegen mensen die hun huis verdedigen.

Dat soort mensen gaan maar in Noord KOrea wonen, daar is alle bezit eigendom van de staat. Kunnen ze kijken of ze dan nog zo tevreden zijn met die verdeling van bezit.

Mijn god.
 

JMD

Well-known member
Dus iedere jan lul uit de biertent kan die job dus doen.

Docent maatschappijleer bedoel je?

Dat was toen op een kleine MAVO (230 lln ofzo), waardoor er geen 'echte' docent maatschappijleer kon worden aangenomen (waren maar 4 uur in totaal), maar die uren werden dan ingevuld door wie nog uren nodig had. Zo werd dat bij meer vakken gedaan daar, de docent LO gaf ook eco en gs...

Overigens kan ik heel genuanceerd zijn, ben ik ook voor de klas. Maar hier ga ik gewoon mee in de stroom ongenuanceerde meningen. :)
 

De Wolf

Well-known member
Niets mis met JMD. Behalve dan dat hij voor PSV is, maar het had altijd nog erger gekund wanneer hij een clubje uit de hoofdstad zou aanhangen.
 

zwammy

Well-known member
Politieagenten in het Zweedse V?ster?s hebben moeten rennen voor hun leven toen ze probeerden een tienjarig jongetje uit het asielzoekerscentrum te redden. Het jongetje zou meerdere keren verkracht zijn in het azc. Een grote groep azc-bewoners was het niet met de reddingsactie eens.


Volgens de Daily Mail hielpen in eerste instantie de medewerkers van het azc het jongetje, maar die werden al snel bedreigd door een menigte. Waarna ze de politie belden.

De tien politieagenten slaagden er uiteindelijk ook niet in het jongetje te redden van de groep aanvallers. "Ik was klaar om te vechten voor mijn leven", aldus ??n van de politieagenten aan een lokale krant. Onduidelijk is nog of het jongetje inmiddels gered is uit het azc.

Het incident gebeurde al enige dagen eerder dan de steekpartij in een ander asielzoekerscentrum in Zweden. De politie vraagt nu vanwege de toename van dit soort incidenten om versterking

Op ??n of andere manier verwacht je wel weer dat dit in Zweden gebeurt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan