Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Shayman

New member
Dan leef jij je te weinig in in de cultuur van die Imam. Die Imam is gewend dat er sancties staan op het verkondigen van zijn mening tegen de heersende cultuur.

Zijn cultuur is niet de onze dus heeft hij hier de vrijheid om dat te zeggen en te denken; pas wanneer hij een vrouw aanrand omdat hij vindt dat die hoer te lekker ruikt is hij strafbaar. Vind ik persoonlijk een heel belangrijk gegeven.
 

gevegt

Well-known member
200 migranten hebben een veerboot aangevallen.
Het wordt tijd dat het personeel van veerboten eindelijk eens een wapen krijgen om zichzelf te kunnen verdedigen.
 

Keyser S?ze

New member
Goh, de EU in de persoon van Frans Timmermans maakt bekend dat 60% van alle vluchtelingen niet vlucht voor oorlogsgeweld maar als economische vluchteling kan worden gekenmerkt.

Als Timmermans dat zegt zal het werkelijke percentage wel rond de 80% liggen.
 

zwammy

Well-known member
In het westen van Zweden is vandaag een jonge vrouw die in een opvang werkte om het leven gekomen door toedoen van een alleenstaande minderjarige asielzoeker. De jongen slachtte haar af met een mes.

Volgens de Zweedse Local is het 22-jarige slachtoffer nog afgevoerd naar een ziekenhuis, maar dat mocht niet meer baten. De steekpartij gebeurde in de plaats M?lndal. Na de aanval werd de vluchteling vastgehouden door medebewoners van het azc, totdat agenten hem konden inrekenen.

De politie heeft de identiteit noch de nationaliteit van de ontheemde moordenaar vrijgegeven. In het opvangcentrum wonen jongeren van 14 tot 17 jaar oud.

Germ meiske :(. Het eerste (werkende) slachtoffer na mijn weten binnen het AZC.
 

JMD

Well-known member

Van die vluchtelingen snap ik het nog wel, die zien de uitzichtloosheid van hun situatie in, en komen erachter dat het allemaal niet zo mooi is hier als hen dat werd voorgehouden in hun eigen land.
Erger vind ik die (s)linkse mensen die meelopen met zo'n Palestinasjaal en maar 'Nazi scum' lopen te schreeuwen tegen mensen die hun huis verdedigen.

Dat soort mensen gaan maar in Noord KOrea wonen, daar is alle bezit eigendom van de staat. Kunnen ze kijken of ze dan nog zo tevreden zijn met die verdeling van bezit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan