Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Ska P 187

Well-known member
Mohammed is een veel voorkomende naam bij Marokkanen en Turken. De betekenis ervan is natuurlijk bekend, vernoemd naar Mohammed. Isa en Musa zijn de Arabische varianten van Jezus en Mozes. Ik ken een Turkse jongen die Isa heet vernoemd naar Jezus dus. Het is gebruikelijk in de Islam om kinderen namen van de profeten te schenken. Waarom dit zo is dat mag Joost weten.

Jesus is hier ook een hele normale naam. Waarom niet?
 

zwammy

Well-known member
Uitkeringen in algemene zin? Dus ook van alle werklozen, ongeacht de nationaliteit?

Uiteraard, ik maak geen onderscheid tussen mensen. En elk jaar herkeuren, meer controles opzetten en mensen aanpakken die frauderen. Want de goede leiden onder de kwaden en dit mag nooit gebeuren. Geef maar eens wat meer geld aan controleurs dan aan ICT faalprojecten.

minder snel, veel minder snel. Dat is gewoon onderzocht en is een feit. Daarnaast zijn er genoeg die gemotiveerd zijn en die komen er ook wel, maar het blijft niet goed dat een Jan eerder wordt aangenomen dan een Mohammed.

Lees de verhalen onder je. Ik kan me echt niet voorstellen dat een werkgever eerder een Jan aan zou nemen. Alleen wel als hij al genoeg problemen heeft meegemaakt met allochtonen, dan wel.
 

Ska P 187

Well-known member
Excuses ik woon in Spanje, hier struikel je er elke dag over.
Ik denk dat het iets protestants is, al weet ik niet hoe het in Frankrijk en Italie zit.
 

Pascallovic

Well-known member
Goh de niet bestaande radarbeelden zouden zijn gelekt in 3 e-mails aan de Stichting vliegramp MH17. Gelukkig vond onze premier het niet nodig om Rusland en Oekraine aan te pakken om ze te leveren.
 

Makanaky

Well-known member
En dankzij de aanslagen kunnen ze nog even voortbestaan ook. Vlak ervoor was Charlie op sterven na dood oplage gewijs.
 

zwammy

Well-known member
Het gaat vooral ver om de vader nog steeds niet aan te klagen voor moord. Verder word er weer over het punt heen gekeken en alleen gereageerd op het plaatje. Verder is het Satire, even nalezen wat de betekenis daarvan is
 

Shayman

New member
Lijkt me dat die linkse rakkers met hun misplaatste superioriteitsgevoel over hun enorme vrijheid van geest gewoon een beste miskleun hebben gemaakt en dat het heel erg cynisch hoort te zijn vanwege al die simpele rechtse zielen die alle asielzoekers zien als verkrachters vanwege 1 klein incidentje in Duitsland.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan