Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Batigoal

Well-known member
Syrische vluchteling redt drenkeling

Een vluchteling uit Syri? heeft in Amsterdam een man uit het water gered. Volgens de politie had het 'heel anders' af kunnen lopen als de Syri?r gistermiddag niet in het water was gesprongen om hulp te verlenen.

Volgens de brandweer zei de Syri?r na zijn reddingsactie dat hij Nederland zo dankbaar is, dat dit het minste was wat hij kon doen.

De twee lagen in de buurt van het Stationsplein in het water. Het is nog niet duidelijk hoe de drenkeling in het water kon vallen.

De drenkeling maakt het volgens de politie naar omstandigheden goed. "Dankzij de interventie van de vluchteling, die geen seconde twijfelde en achter de man aansprong", zegt een politiewoordvoerder.

NOS.nl

Wat een mooi bericht tijdens kerst.
 

Shayman

New member
Asielzoeker springt in water om portemonnee te jatten van slachtoffer dat dreigt te verdrinken. Bekt toch wel een stuk beter op de voorpagina.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Binnenlands nieuws

Propaganda waarschijnlijk.

Ik zie die lui echt nooit rondlopen door de wijk en ik woon er praktisch naast. Waar ik vandaag langs het vluchtelingenkamp in Zaandam een hele stoet door de straat zag lopen. Ik vind het een opvallend verhaal. Van de asielzoekers verwacht je sowieso niet dat ze kunnen zwemmen.
 

Maasveld

Well-known member
Hier zijn de asielzoekers al goed aan het integreren. Vorige week waren er twee het bekendste Venlose lied aan het zingen, vandaag was er een stukje op L1 dat er 3 aan het meebouwen waren aan een carnavalswagen. Ik moet zeggen dat ik ook nog niemand hier heb horen klagen over de asielzoekers.
 

gevegt

Well-known member
Als ze nu al Amsterdammers uit de gracht vissen, krijg ik steeds meer bedenking betreffende dit dossier.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Geen last van inderdaad. Wel kun je zien dat er een flink aantal niet uit Syri? komen.
 

Jozsef

New member
Laagstaande zon is al lastig, en dan ruim 200 rijden. Helaas kan hij 't navertellen, zo'n idioot gun je de dood.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan