KNVB-beker 2015/16

inhethoekje

Active member
Heerlijk, kut voetballen maar weten dat je Kramer in je team hebt.

Na vanavond is wel duidelijk dat Kramer Oranje naar het WK kan helpen, slecht spelen maar pingels versieren zodat Oranje wedstrijden vlak voor tijd wint met 1-0.

leo1949

Jammer dat die amateurploegen niet thuis spelen. Uit hebben ze geen kans.

Toch denk ik dat ze er wel blij mee zullen zijn want ze krijgen de helft van de resette na aftrek van de kosten.
Want dat is ook de reden dat je ondanks een seizoenkaart toch een entreebewijs moet kopen voor deze wedstrijden.
Ik denk dat NEC van de inkomsten uit de wedstrijd tegen HHC Hardenberg niet eens zijn keeper kan betalen maar ja hij heeft er ook 2 door gelaten. :rumcolaa:

Fabian

Dit elftal knokt er wel voor. De eerste helft was belachelijk slecht. En dan vraag je je wel af waarom ze niet met de houding van de tweede helft beginnen.

Maar het is een elftal dat tot de laatste minuut blijft werken om er nog een verlenging uit te slepen en zelfs meer. We worden een beetje een Duits elftal met al die late treffers. Die penalty was overigens terecht. Gewoon een zeer domme overtreding.

Het zou alleen wel fijn zijn als je eens wat meer achterover zou kunnen leunen als supporter, want het is iedere keer weer niet goed voor mijn hart dit.

Nu Roda-uit. Ver, niet leuk, maar moet je winnen.

Ik ben overigens klaar met Vejinovic. Ik zou iedere keer met Vilhena starten. Gustafson na schorsing weer terug op 10.