Tweede Divisie

Met een paar kanttekeningen:
- Achilles is vooral ten onder gegaan aan de hoogmoedswaanzin van de familie Derks, die ook vonden dat ze een profjeugdopleiding moesten hebben, een vrouwenteam in de eredivisie, om maar wat te noemen. Als ze gewoon normaal hadden gedaan en een beetje zuinig met de centen waren omgesprongen, had dat echt niet zo'n debacle hoeven worden.
- Dit seizoen is er ook de pech dat Spakenburg alleen van De Treffers nog een klein beetje concurrentie heeft en vier clubs heel weinig punten halen, waardoor het bovenin en onderin niet echt spannend is.

Maar verder, helemaal mee eens natuurlijk.
Inderdaad, hoogmoedswaanzin! En ook calimero-gedrag: zij zijn groot (De Treffers) en wij zijn klein (Achilles’29). Een belastingschuld en een KNVB die met de handen in het haar zat omdat de ene BVO na de andere sneuvelde, leidde in eerste instantie tot een sprookje maar uiteindelijk tot een faillissement.
 

JMD

Well-known member
Lisse verliest, Kozakken Boys gelijk en Excelsior Maassluis wint. Degradatie lijkt voor FC Lisse een kwestie van tijd. En voor Noordwijk wordt het nu toch ook nog penibel...
 

JMD

Well-known member
Katwijk moet het duel van as zaterdag spelen zonder publiek, dit nav een aantal problemen met supporters
 

JMD

Well-known member
Noordwijk wint bij de Treffers en daardoor is Spakenburg kampioen...
Onderin was Lisse dichtbij een stunt, maar maakte Rijnsburg vlak voor tijd gelijk, lot voor de ploeg van Ter Specke lijkt nu wel bezegeld.

Gaat er trouwens nog in de nacompetitie gespeeld worden tussen de Jongploegen? n(om evt een nieuwe ploeg er in te krijgen)
 

JMD

Well-known member
Lisse gaat winnen en Kozakken Boys lijkt te gaan verliezen. Gaat Lisse dan op de slotdag toch nog een Houdini-act doen?
 

JMD

Well-known member
En zo eindigt het ook, FC Lisse moet volgende week winnen bij AFC en dan hopen dat Kozakken Boys niet wint bij Scheveningen, anders is het uiteindelijk toch over voor de blauwgelen
 

noordooster

Well-known member
Knappe overwinning van ACV (3-1 tegen Katwijk) . Ondanks de wat mindere resultaten van de laatste weken toch een prima debuut van de club in de tweede divisie. Alle lof ook voor de vertrekkende trainer Ruud Jalving. Voor opvolger Robin Witte wordt het nog een hele toer om komend seizoen hetzelfde te presteren.
HHC beleeft een kleurloos seizoen en het verlies tegen AFC past daar goed in.
Er was veel aandacht voor het overlijden van Rick Brink, minister gehandicaptenzaken en trouw HHC-supporter.
Ik denk dat HHC ook deze zomer zoals gewoonlijk weer flink gaat winkelen bij clubs uit district Noord. De komst van Sopacua en Grevink van ACV is al aangekondigd.
 

Sjorro

Active member
Respect voor Spakenburg dit seizoen, met kop en schouder de beste!
De Treffers met de 2e plaats en 71 punten een droomseizoen, maar net niet genoeg voor het kampioenschap.
Volgend seizoen nieuwe prijzen, nieuwe kansen.......
 

JMD

Well-known member

Apart laatste doelpunt bij Rijnsburgse BOys - Noordwijk
 

JMD

Well-known member
Er waren tot en met dit seizoen 8 ploegen die vanaf het begin van de 2e divisie hebben meegedaan, waaronder beide ploegen die nacompetitie moeten spelen. Dus volgend jaar zijn er nog maar 7 (of als beide het niet redden zelfs 6) ploegen die vanaf begin hebben meegedaan (Katwijk, AFC, HHC Hardenberg, De Treffers, Koninklijke HFC en Jong Sparta)
 
Bovenaan