N.E.C Nieuwstopic

fr-keff

New member
NEC polst Been als opvolger Brood

Mario Been is door promovendus NEC gepolst als opvolger van trainer Ruud Brood. De 51-jarige Rotterdammer zelf ziet een terugkeer naar Nijmegen wel zitten.

'Ik sta er zeker open voor', laat Been weten tegenover FOX Sports. 'We zullen wel nog verdere gesprekken moeten voeren over een aantal zaken. Over versterkingen voor de selectie bijvoorbeeld. NEC moet natuurlijk voorkomen dat ze na de promotie er meteen weer uitvliegen.'
 

inhethoekje

Active member
Gerucht ging al een tijdje rond in de Waalstad, vanaf dat PSV bekend maakte Brood te willen hebben zijn ze daar in Nijmegen mee begonnen, iedereen in Nijmegen wilt Been terug dus dat zal dan ook wel gebeuren, hij is een goede vriend van Boekhoorn.
 

Joost

Well-known member
Ik ben toch wel benieuwd wat Ronald daarvan vind. Toch echt ongehoord voor zo'n topper om ontslag te nemen en de club in de stek te laten.
 

leo1949

Active member
AZ heeft een mondeling akkoord bereikt met NEC over de transfer van Alireza Jahanbakhsh.
Ook met de 21-jarige aanvaller is de club tot overeenstemming gekomen.
Als de Irani?r de medische keuring doorstaat, tekent hij een contract tot medio 2020.

Bron az.nl
 

Batigoal

Well-known member
NEC is misschien een beetje jaloers op de rivaal en dus halen ze zelf een eigen Chelsea-huurling; rechtsback Todd Kane komt voor een jaar over uit Londen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Nu kunnen ze in Arnhem jaloers zijn. Zij krijgen alleen maar middenvelders en aanvallers van Chelsea.
 

Batigoal

Well-known member
NEC gaat volgens eigen zeggen nog even 'flink uitpakken' op de transfermarkt komende week. Marcel Ritzmaier komt van PSV, Joey Sleegers en Lucas Woudenberg worden waarschijnlijk gehuurd van Feyenoord en Kevin Conboy kon geen club vinden en kan dus voor ??n jaar (bij)tekenen in Nijmegen. Kwantitatief is dat uitpakken inderdaad, maar of ze er nou kwalitatief zoveel op vooruit gaan. En waar is de versterking voor de aanval dan sinds het vertrek van Jahanbaksh, Ars en waarschijnlijk Limbombe?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Sleegers is wel een echte versterking verwacht ik. Hij kan zowel op tien als op de flanken.
 

Joost

Well-known member
Ritzmaier heeft bij Cambuur toch ook laten zien een prima speler te zijn voor een club als NEC.
 

Batigoal

Well-known member
NEC heeft dan eindelijk een spits gehaald. Mihai Roman, een Roemeen en die nationaliteit hadden ze nog niet.
 

Methone

New member
'Ambitieus NEC overweegt vertrek uit De Goffert ?n Nijmegen'

NEC wil v??r 1 januari duidelijkheid hebben over de overname van stadion De Goffert van de gemeente Nijmegen. Volgens de Gelderlander is een vertrek uit de thuishaven ?n Nijmegen 'een re?le optie' als de onderhandelingen vastlopen. NEC verkocht het Goffertstadion in 2003 voor twaalf miljoen euro aan de gemeente.
NEC is met verhuurder Nijmegen al lange tijd in gesprek over modernisering van het stadion. Het complex voldoet niet meer aan de huidige eisen, op commercieel vlak kunnen er geen vorderingen meer worden gemaakt, maar de renovatie staat bij de club al sinds 2007 op de agenda. De laatste renovatie vond in 2000 plaats. Externe financiers willen de meest recente bouwplannen van twintig miljoen euro voor hun rekening nemen.
NEC wil graag weer eigenaar van het stadion worden, maar De Goffert, inclusief grond, staat bij de gemeente voor ruim negen miljoen euro in de boeken. Voor de Nijmeegse gemeenteraad is dat het uitgangspunt bij bepalen van de verkoopprijs. De Nijmeegse club is echter van mening dat de waarde van het complex veel lager is: twee tot vier miljoen euro.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=260055
 

Batigoal

Well-known member
Door de titel lijkt het net of NEC vanwege hun ambities willen vertrekken uit Nijmegen. Beetje misleidend.
 

JMD

Well-known member
NEC en doelman Kirsten per direct uit elkaar vanwege een vertrouwensbreuk.

Ben benieuwd wat daar gebeurd is.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Moet wel iets heel ergs zijn dan, want die gast keepte heel goed de laatste tijd.
 
Bovenaan