inhethoekje
Active member
Je hebt ze toch wel zelf uitgekozen?
Of heeft je vriendin dat gedaan?
Ik het restaurant, zij de tafelgasten.
Je hebt ze toch wel zelf uitgekozen?
Of heeft je vriendin dat gedaan?
Zolang je niet zelf het vee naar het slachthuis brengt, maakt het geen reet uit waar je het koopt. Komt bij dat het smaakverschil niet bestaat.
Met 24 man dat zit te vreten en te zuipen geen wonder.
Nee maar ik lees dat het vlees van pak 'm beet Hanos een stuk beter is dan bijvoorbeeld de Vomar (een super hier in Haarlem). Dat vlees kwam altijd linea directa van hetzelfde slachthuis. Zou het wellicht toch een broodje aap verhaal kunnen zijn?
Als je nou een keurslager hebt waarbij de koe aantoonbaar niet volgedouwd is met teringzooi en een rustig opgebouwde levenscyclus heeft gehad, iets dat trouwens ook niet bij elke keurslager het geval is, dan zou je nog kunnen spreken van een stukje vlees dat kwalitatief beter is.
Beter dan thuis gourmetten.Dan is het niet vreemd, dan is een Chinees eigenlijk best een goede plek, lopend buffet, zuipen en s'avonds de troep achterlatend.
Helemaal niet slecht bedacht.
Vanavond bevestiging gekregen dat er door een afzegging we 1e kerstdag alsnog terecht kunnen bij een toprestaurant in Nijmegen .
Ik ben blij.
Kan iemand mij uitleggen waar het vlees van de Hanos, Makro en Sligro enerzijds en het vlees van de supermarkt anderzijds tegenwoordig vandaan komt?
Ik heb vroeger een paar jaar rondgelopen in slachthuizen en of het nou Amsterdam, Haarlem, Lelystad of Nieuwekerk a/d ijssel was, het ging allemaal naar de eerder genoemde bedrijven.
Nee maar ik lees dat het vlees van pak 'm beet Hanos een stuk beter is dan bijvoorbeeld de Vomar (een super hier in Haarlem). Dat vlees kwam altijd linea directa van hetzelfde slachthuis. Zou het wellicht toch een broodje aap verhaal kunnen zijn?
Als je nou een keurslager hebt waarbij de koe aantoonbaar niet volgedouwd is met teringzooi en een rustig opgebouwde levenscyclus heeft gehad, iets dat trouwens ook niet bij elke keurslager het geval is, dan zou je nog kunnen spreken van een stukje vlees dat kwalitatief beter is.
Lekker hoor. Ik zit ook in een redelijk top restaurant Eerste Kerstdag. Ik begin er ook wel zin in te krijgen.
Gourmetten heb ik welgeteld twee keer gedaan, maar kreeg elke keer ruzie met broer gevegt. Hij jatte gewoon mijn bakkie weg omdat hij zelf te lui was om er 1 te vullen.
Omdat zelfs broer gevegt geen ruzie met mij wil, hebben we samen besloten nooit meer uit kleine nietsvullende bakjes te eten.
Ik het restaurant, zij de tafelgasten.
Wat is voor jou eigenlijk de definitie van een 'top restaurant'?
Dat laatste dus.Met 6 broers was het letterlijk een ''gevegt'', wij stompten elkaar al op de neus als we het idee hadden dat iemand een champignon had gepikt van een bakkie.
Bij een gejat stukkie vlees brak letterlijk de pleuris uit.
Dus na afloop nog naar de snackbar om drie frikadellen speciaal te eten om een vol gevoel te krijgen.In je driedelig pak aan een witte wijn nippen en na afloop aan de serveerster vragen of de chefkok even aan tafel kan komen zodat we hem kunnen complimenteren om zijn kookkunsten,
Dus na afloop nog naar de snackbar om drie frikadellen speciaal te eten om een vol gevoel te krijgen.
Trouwens, sinds wanneer zit je aan de wijn?Dat heb ik ooit gedaan na een bruiloft, daar kreeg je de hongerklop terwijl het getrouwde stel dacht dat iedereen zich had volgevreten.
Die hadden zo bezuinigd op het eten dat ze dachten dat soepstengels in een glas op tafel de honger wel zou stillen als je zat te zuipen.
Trouwens, sinds wanneer zit je aan de wijn?