FC Utrecht Transfertopic

Deathprod

Active member
Ja ik zie het nu ook, hij zit er al een week. Ze zijn nu dus bezig met Mahi, Elia en Verdonk om het actueel te houden.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Waar heeft Arzani eerder gezeten want die naam komt mij bekend voor ?

Of was dat zwammy zijn dagdromen van een paar jaar terug ?

Die werd eerder genoemd door Van Bommel en Van Marwijk als next big thing. Toen is hij in het nieuws geweest hier. Is toen ook meegenomen naar WK2018 en genoemd als mogelijke versterking voor PSV.
 

Deathprod

Active member
Het schijnt dat Van Seumeren onlangs zo'n 40 procent van z'n aandelen verkocht heeft aan een groepje zeer rijke investeerders. O.a. aan een andere miljardair Johann Kaemingk. Dat verklaart wellicht waarom ze aangaven de top te willen gaan bestormen en deze zomer flink gaan investeren in de selectie.
 

Unregistere

Well-known member
De twintigjarige spits Moussa Sylla is de volgende aanwinst voor FC Utrecht. Hij komt over van AS Monaco en is jeugdinternational voor Frankrijk. Volgens Jordy Zuidam heeft hij veel power en snelheid, speelt hij met veel energie en kan hij uit het niets kansen creëren. FC Utrecht is dan ook erg trots op deze aankoop, die wordt gepresenteerd als #wonderkid.
 

Batigoal

Well-known member
Grappig. Was in de jeugd inderdaad één van de grote talenten van Frankrijk, werd met ronkende verhalen aangekondigd. Bij de profs echter door zowat iedereen voorbijgestreefd en volledig uit beeld geraakt. Maar goed, nog steeds jong en wie weet dat hij in een andere omgeving opbloeit.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Wat een aanvallers in de selectie.

Dalmau, Sylla, Mahi als centrumspitsen.

Kerk gaat nog vertrekken naar Hellas Verona?
 

Batigoal

Well-known member
FC Utrecht heeft op de valreep van de transfermarkt nog Héritier Deyonge gehaald, een talentvolle Belgische verdediger die vorig jaar nog PSV inruilde voor Olympique Lyon. Waarschijnlijk sluit Deyonge aan bij Jong FC Utrecht.
 

Batigoal

Well-known member
Utrecht bofte toch maar met de huur van Daniel Arzani van Man City, zo deed de club geloven bij zijn komst. Na 58 minuten in het eerst en een handjevol invalbeurten bij Jong Utrecht verkast het Australische talent alweer. Hij wordt nu gestald in Denemarken.
 

Batigoal

Well-known member
Quinten Timber kiest toch wel verrassend voor een overstap naar FC Utrecht. Op zich geen onaardige speler, maar hij komt wel tekort voor Ajax 1. De beide broertjes Timber zijn geboren in Utrecht.
 

Batigoal

Well-known member
Linksback Arthur Zagré (19) wordt door Utrecht voor 2 seizoenen gehuurd van AS Monaco met optie tot koop. Op papier mooie aanwinst; was een groot talent die door Monaco voor liefst €10 miljoen gekocht werd van Paris SG. Brak alleen niet door en mag het de komende tijd bij FC Utrecht proberen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
10 miljoen euro is een serieus bedrag. Zal dan toch wel iets kunnen. Interessante aankoop.
 
Bovenaan