FC Den Bosch

Max

Administrator
Forumleiding
Tsja Hans de Koning bleef wel zitten na 13-0 tegen Ajax en Mario Been bleef ook zitten.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ik vind dat toch wel opportunistisch hoor. In het voetbal zit winnen of verliezen vaak zo dicht bij elkaar. Afgelopen vrijdag viel bijvoorbeeld die 8-0 direct na rust. Da's een mentale tik als je net vol goede moed en met omzettingen uit de kleedkamer komt. En die 12-0 viel vlak voor tijd ook in een fase dat de wedstrijd al een minuut of 10 behoorlijk in evenwicht was en je net het idee kreeg dat Den Bosch nog aan een slotoffensief kon denken. Ja, dan countert PEC in de blessuretijd nog weg naar 13-0, maar dat was wel wat geflatteerd. Valt het dat soort momenten net de kant van Den Bosch op, krijg je toch een andere wedstrijd.
 

Makanaky

Well-known member
Nouja, ManU was voor rust nota bene de gevaarlijkste ploeg gisteren. Er zit wel degelijk iets in Jamels betoog hierboven.🤣
 

Max

Administrator
Forumleiding
Vorig seizoen wonnen we dacht ik met 0-4 in Eindhoven doordat vrijwel iedere bal erin vloog. Zo hebben we thuis PSV ook wel een keer opgerold. Die veegpartij van NL tegen Spanje in Brazilië.
 

ALenstra

Well-known member
Tomasz Kaczmarek wordt de nieuwe trainer van FC Den Bosch. Deze Pool met Duits paspoort was eerder trainer bij Lechia Gdansk, Viktoria Köln, Stuttgarter Kickers en Fortuna Köln.
 
Bovenaan