De toekomstige Kuip

Hankie

Well-known member
Als seizoenkaarthouder verwacht ik het iig niet meer mee te maken.

Over seizoenkaarten gesproken. Vorig jaar lanceerde Feyenoord het verlengen op 13 maart. Op wat voor goed nieuws zijn ze aan het wachten dit seizoen?
Nieuw ticketsysteem....
 

Hankie

Well-known member
Het zal wel moeten met de overlast die er nu is in de woonwijk rondom. Het gaat om reguleren van verkeer tijdens de evenementen. Meer OV, vervoer water, parkeren op afstand.

Daarnaast zullen BAM en BESIX de bouwers worden van het nieuwe stadion.
 

JMD

Well-known member
Het nieuwe stadion komt er niet voor 2025 is bekend gemaakt. Dat was 2024...
 

Hankie

Well-known member
Ik denk het wel ja...
Geen ‘afhakers’ in financiering nieuw stadion.
Feyenoord City en het stadionproject mogen zich al jaren verheugen op veel (media-)aandacht. Dit is gezien het grote belang van het project voor Feyenoord, voor de supporters van Feyenoord en de stad logisch. Het maakt duidelijk dat er over het project veel en soms uiteenlopende meningen zijn. Het beleid is om te communiceren als er op basis van de projectvoortgang aanleiding voor is. Dat zijn dan voornamelijk feitelijkheden die een beeld geven van waar het project staat. Af en toe is er aanleiding direct te reageren op berichten in de media. Zo’n situatie doet zich nu voor. Afgelopen weekend verscheen er in de media een bericht waarin gesuggereerd werd dat één van de beoogde investeerders in het nieuwe stadion zich zou hebben teruggetrokken. Dit is onjuist. Geen van de partijen waarmee thans gesproken wordt over een investering in het nieuwe stadion is “afgehaakt”. Met het investeringsfonds waarnaar in de eerder genoemde mediaberichten wordt verwezen is zelfs nog nooit gesproken.

Stadion Feijenoord, Feyenoord Rotterdam en Nieuw Stadion doen in dit stadium geen mededelingen over de partijen waarmee gesprekken over de financiering worden gevoerd. De namen van deze partijen en/of de fase waarin de gesprekken zich bevinden, behoren tot de commerciële vertrouwelijkheid.
 
Bovenaan