Coronavirus 2

Abubakari

Well-known member
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="nl" dir="ltr">Grapperhaus bevestigt dat, in tegenstelling tot de avondklok, de wet &quot;vertoeven in de buitenlucht&#39; kan worden ingezet om de bewegingsvrijheid overdag te beperken. <a href="https://twitter.com/hashtag/spoedwet?src=hash&amp;ref_src=twsrc^tfw">#spoedwet</a> <a href="https://t.co/2MP9bzahXL">pic.twitter.com/2MP9bzahXL</a></p>&mdash; Centenboer (@centenboer) <a href=" ">February 19, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Iemand op twitter die een filmpje plaatst en de uitleg van Grapperhaus abrupt afbreekt.
In de media lees je er vervolgens niks over terug omdat die het net zo serieus nemen als JFK en Eef doen.
Maar het is je goed echt om je er druk om te maken al boeit ook dit jou ongetwijfeld weer totaal niet.
 

zwammy

Well-known member
Het staat best duidelijk beschreven in de wet, die kun je gewoon opzoeken. Verder zullen ze het idd niet gaan doen, maar in ieder geval fijn dat de mogelijkheid er is, zoals ik ook hierboven beschreef.
 

U.G.

Well-known member
Hier kan je trouwens na 21.00 gewoon de straat op, zonder gecontroleerd te worden. Ik woon echter in een vrij rustige wijk, hier zie je zelden politie en al helemaal geen Boa's. Afgelopen week heb ik gewoon het grofvuil rond tien uur buiten gezet, omdat ik geen zin heb om dat 6 uur 's ochtends te doen.

In het centrum van Rotterdam of in sommige andere wijken zal er denk ik wel meer gehandhaafd worden.

Tussen 9 en 10 lijkt wel een soort van buffertijd in het centrum en vooral de nabijgelegen wijken. Ietsjes voor 9 reed ik gisteren nog via Delfshaven en dan is het daar nog een drukte van belang, vooral jongeren.
 

Mario

Well-known member
Gelukkig hebben we revolutionair Willem Engel die ons gaat bevrijden van dit regime.

De Nederlandse Che Guevara 💪
 

Batigoal

Well-known member
Die hele familie is verrot net zoals die coke handelende wannabee advocaat van hem.

Ik kwam er afgelopen week pas achter dat hij zoon is van de oud-eigenaar van Fort Oranje en dat die rare advocaat voormalig lid is van een criminele organisatie en zijn beroep heeft gemaakt van procederen tegen de overheid. Bont gezelschap.
 
Bovenaan