Cambuur nieuws topic

Max

Administrator
Forumleiding
Voor Drenthe was het ook beter geweest om langer bij Feyenoord te spelen, maar voor ons was het top dat we er dertien miljoen voor konden vangen. Dat geld hebben we toen gestoken in spelers met veel restwaarde zoals Roy Makaay, Kevin Hofland en Giovanni van Bronckhorst.
 

Bernardo

Well-known member
Cambuur en Groningen akkoord over Joosten. Nu is het Joosten, moet het morgen laten weten of hij wil
 

Bernardo

Well-known member
Konyaspor wil Kallon overnemen, hebben een bod gedaan van 3 ton is afgewezen door Cambuur. Best opmerkelijk, in juni loopt ie gratis de deur uit.
 

Bernardo

Well-known member
Viel nogal tegen, was 300.000 inclusief bonussen en andere kosten die er nog af gingen zoals percentage naar Utrecht. Dat zijn zaakwaarnemer nou loopt te janken in de media maakt het wel af.
 

Bernardo

Well-known member
Nieuwe Cambuurstadion op 1 september 2023 klaar
15 feb 2022 - 16:43

Het nieuwe Cambuurstadion en de Friese Poort zijn uiterlijk op 1 september 2023 klaar voor gebruik. Dat heeft ontwikkelaar Van Wijnen laten weten.

Het college van B en W schrijft aan de Leeuwarder gemeenteraad dat er nog wel veel stappen moeten worden gezet. Het gaat dan bijvoorbeeld om het verlenen van de omgevingsvergunning. Van Wijnen moet daarvoor nog wel een aantal documenten aanleveren.

Grondoverdracht
Nog niet alle contracten zijn rond. De gemeente kan de grond daarom nog niet overdragen aan Van Wijnen. Er wordt wel een uitzondering gemaakt voor McDonald's. Zij mogen al voor de grondoverdracht bouwen. Op 21 februari zal daarmee begonnen worden
 

Abubakari

Well-known member
Zul je zien dat ze komend weekend prompt weer winnen.;)
Boschbaart is een sympathiek mannetje, maar veel punten heeft ie niet gepakt.
 

Bernardo

Well-known member
Zul je zien dat ze komend weekend prompt weer winnen.;)
Boschbaart is een sympathiek mannetje, maar veel punten heeft ie niet gepakt.
Haha, iets te makkelijk. Henk is er sinds de eerste wedstrijd na de winterstop wel gewoon weer bij natuurlijk. Zo'n terugval als deze was wel te verwachten, hopelijk zaterdag een goed resultaat dan zijn we klaar.
 

Bernardo

Well-known member
GEEN HENK DE JONG MEER OP DE BANK DIT SEIZOEN
10 maart 2022, 11:00
SC Cambuur zal het de rest van het huidige seizoen moeten stellen zonder Henk de Jong. De hoofdtrainer heeft nog teveel klachten waardoor hij niet op honderd procent kan functioneren en gaat zich de komende periode richten op zijn herstel en gezondheid.

Begin december van het vorige kalenderjaar moest De Jong al noodgedwongen thuisblijven nadat artsen een cyste in zijn hoofd hadden ontdekt. De bijbehorende klachten leken iets te verminderen de afgelopen weken en de oefenmeester keerde ook deels weer terug, maar nu blijkt het toch niet te gaan.

Algemeen directeur Ard de Graaf licht de situatie toe: “Hoe vervelend dit ook is, de gezondheid van Henk staat natuurlijk voorop en in goed overleg hebben we besloten dat hij daar nu alle tijd en ruimte voor krijgt. Daarbij verzoeken we ook om Henk zoveel mogelijk deze rust te gunnen en als club gaan we ons intern beraden over de invulling van de technische staf voor de rest van het huidige seizoen.”

Henk de Jong zelf baalt natuurlijk enorm, maar moet even voor zichzelf kiezen: “We hoeven er geen zielig verhaal van te maken, want er zijn momenteel veel ergere dingen aan de hand in de wereld. Voor mij en voor ons is dit wel heel vervelend, maar op dit niveau kun je niet maar voor een deel functioneren. Ga er nu alles aan doen om weer helemaal topfit te worden en dan hoop ik er bij de start van het nieuwe seizoen weer volledig te zijn.”

Heel veel beterschap en kom sterker terug, trainer!
 

Bernardo

Well-known member
Wat een ongelofelijk kut seizoen is dit eigenlijk met alle ellende ondanks de goede prestaties op het veld.
 

Batigoal

Well-known member
Moest er afgelopen weekend al aan denken of hij dat vol zou houden, toen ik hem zich weer zo druk zag maken over het spel. Wel jammer natuurlijk. Wellicht is een soort supervisie/technisch directeur-functie beter.
 

Bernardo

Well-known member
Nou ik vrees wel een beetje dat dit wel eens het einde kan zijn van Henk bij Cambuur. Of ze moeten wel wat aan die cyste kunnen doen.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
In ieder geval een verstandige keus, er is ook helemaal geen noodzaak dat de Jong op de bank moet zitten nu.
 
Bovenaan