2. Bundesliga en lager

Afgelopen zaterdag twee wedstrijden bij de Oosterburen bezocht. De eerste wedstrijd was een derby tussen FC Gütersloh en Rot Weiss Ahlen in de Regionalliga West. De thuisclub won verdiend met 2-0. Mocht je graag een wedstrijd/stadion bezoeken dan is het Heidewaldstadion een absolute aanrader. Of je terug de jaren '80 in gaat. Foto's zijn wel te vinden op mijn Twitter (@stadionvoer) of Instagram (s.weel77) account te vinden.

De 2e wedstrijd ging tussen Blau-Weiss Lohne en Weiche Flensburg. Dit was een wedstrijd uit de Regionalliga Nord. De laatste jaren was Flensburg steeds titelkandidaat, maar dit seizoen gaat het nog niet best. Zaterdag wisten ze terecht met 3-0 te winnen en dit gaf de trainer weer wat lucht.
 

gevegt

Well-known member
HSV mist een strafschop in de 98e minuut en speelt gelijk tegen Wiesbaden.
Het verbaast me helemaal niet meer.
 

ALenstra

Well-known member
Het ziet er naar uit dat de Belg Karel Geraerts de nieuwe trainer van Schalke 04 wordt. Er wacht hem veel werk. De club verloor vanmiddag thuis met 1-2 van Hertha BSC en staat nu op de 16e plek.
 
Laatst bewerkt:

Maasveld

Well-known member
Tim Smolders wordt de assistent van Geraets. Ze leidden samen Union St. Gilloise afgelopen seizoen bijna naar de Belgische landstitel.
 

germania

Member
De wedstrijd Fortuna Düsseldorf tegen Kaiserslautern was gratis te bezoeken.
Opkomst 52.000 toeschouwers
Na 30 min al 0-3 daarna nog 4-3 geworden
Speler van Lautern getroffen aan het hoofd door plastic fles, zal nog wel gevolgen hebben.
 

germania

Member
Vincent Vermeij schiet ook weer raak voor Fortuna Düsseldorf
Ze winnen met 1-4 bij Eintracht Braunschweig en staan voorlopig bovenaan.
 
Bovenaan