Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Binnenlands nieuws

Moet Plasterk nog uitdokteren. Ergens in het voorjaar. Eerst overigens nog uitzoeken of er 300.000 geldige handtekeningen tussen zitten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Met die Super Provincie vlot het niet, dus wel leuk dat hij een tweede projectje heeft.
 

Wigboldus

Well-known member
Verschrikkelijk dat soort beelden, Jammer dat een deel van de vluchtelingen zich misdraagt, deze mensen mogen van mij ook direct terug keren. Ik weet verder de achtergronden niet van deze gebeurtenissen. Gelukkig zie ik in het dagelijks leven ook heel veel dankbaarheid en warmte. Wij, mijn vrouw en ik, gaan er misschien voor kiezen om samen met een paar vluchtelingen een maaltijd te nuttigen bij ons thuis. Super spannend en geen idee of het bevalt, maar het is ook een mooie kans om te ervaren wat hen drijft om hier helemaal naar toe te komen, zonder tussenkomst van media of meningen van anderen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Nee sorry, die ging inderdaad wat ver. Goed dat je in de goedheid van de mens gelooft Wigboldus. Ik heb hem maar weggehaald. Gevegt jij ook?
 
Laatst bewerkt:

Max

Administrator
Forumleiding
Ik dacht eerlijk gezegd dat die containers al lang en breed weg waren:

mailtjeeveiction.jpg


Ik vind het persoonlijk niet kunnen dat je mensen op straat zet om ruimte te maken voor vluchtelingen.
 

ALenstra

Well-known member
Is dat geen nep? In Barendrecht hadden mensen toch ook een nepbrief van de gemeente gekregen waarin stond dat ze verplicht een vluchteling in huis moeten nemen?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Binnenlands nieuws

Cabaretier Diederik van Vleuten die zich in de Eerste Wereldoorlog heeft verdiept die mocht bij DWDD een heel betoog houden over de 1 miljoen vluchtelingen in de Eerste Wereldoorlog. DWDD zou toch eens hier mee moeten lezen om enig kritisch vermogen te ontwikkelen voor het een op een vergelijking tussen de Belgen die naar Nederland kwamen en de Syri?rs die nu naar Nederland komen.
 

inhethoekje

Active member
Ach,laatst was er iemand op FB die een heel betoog hield dat er massa's Nederlanders waren gevlucht in de WO II , opzoek naar geluk elders en dat dat nu weer het geval was met de asielzoekers uit Syri?.
Ik heb haar gevraagd waar ze die onzin vandaan had gehaald (welke geschiedenisleraar haar dit ooit had wijsgemaakt of in welk Libelle of ViVa nummer dit was opgetekend) en of ze niet in de war was met de Jodenvervolging.

Ik kreeg van mijn zus (die deelde die onzin met mij) een bericht dat die vrouw nu nog overstuur is van mijn post..
 

Max

Administrator
Forumleiding
Tsja op FB kom je echt de grootste nonsens tegen. Van beide kanten overigens. Wel een sterke reactie van je Hoek. Die WO II vluchtelingen hadden we hier trouwens ook al getackeld.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan