Oefenpotjes-topic

Batigoal

Well-known member
FC Den Bosch is de eerste ploeg die alweer de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding achter de rug heeft. De Bosschenaren speelden gisteren tegen het 2e team van Gladbach 0-0 gelijk.
 

Mommiej

Well-known member
PEC wint met 1-3 bij 4e divisionist Berkum (waar Chris van der Meulen na 22 jaar in het 1e afscheid nam), overwinning was amper verdiend. Naast de goal van Berkum kwamen ze nog 3/4x alleen voor de keeper en raakten ze ook nog keer de paal. Kansen voor PEC waren ook gemakkelijk op 2 handen te tellen.
 

De Wolf

Well-known member
Feyenoord - PEC staat op dit moment 3-1.

Ajax schijnt 2-2 te staan tegen Den Bosch. Stonden nog met 0-2 achter .
 

Batigoal

Well-known member
Ik heb 'm aanstaan. Tot de 0-2 goed. een aantal jongens laten zich duidelijk zien dat ze van waarde kunnen zijn....

Bij Den Bosch.

Ajax erg zwak in de 1e helft, met een mix van spelers, weinig ervaring uiteraard. 2e helft helemaal een jeugdteam, maar na de 0-2 eigenlijk wel oké, met name Kalokoh en Misehouy bedrijvig. Maar er valt uiteraard weinig van te zeggen. Steijn verbaal wel aanwezig.
 

De Wolf

Well-known member
Feyenoord bestond ook uit veel jeugd. In de eerste helft had je nog Danilo en Paixao. In de tweede helft was Hartjes de meest bekende naam.
Beelen schitterde van afwezigheid. De geruchten gaan dat hij dit weekend bij Feyenoord of PSV tekent.
 

Mommiej

Well-known member
Feyenoord - PEC staat op dit moment 3-1.

Ajax schijnt 2-2 te staan tegen Den Bosch. Stonden nog met 0-2 achter .

Dat meer dan jeugdige Feyenoord na rust had eigenlijk geen kind aan PEC. Na dit weekend wel duidelijk dat bij PEC er op bijna geen enkele positie een betere speler staat dan bij de degradatie 2 seizoenen geleden.
 

Abubakari

Well-known member
IMG_0306.jpeg
IMG_0305.jpeg
Dit heeft toch niks met een oefenwedstrijd van Ajax 1 te maken? Wordt pas interessant als ze met beoogde basis/eerste 16 gaan spelen. Snap ook niet waarom dit als de eerste oefenwedstrijd van Ajax 1 wordt gepresenteerd.


elftalfoto900.jpg

Wel een mooie steunbetuiging aan Sar.
 

De Wolf

Well-known member
Sorry maar als je met spelers als Berghuis, Klaassen, Wijndal en van der Boomen op komt draven mag je wel iets meer verwachten dan 0-1 in de rust.

Verder ooit van Hato en Pasveer gehoord. Rest nooit van gehoord. Warmerdam is volgens mij van D66
 

De Wolf

Well-known member
Feyenoord kwam ook met een hoop reserves opdraven. Voordeel is wel dat je een keer wat andere spelers ziet. Minteh lijkt potentieel wel interessant voor het eerste elftal. Internationals trainen ook pas vanaf maandag. Zal bij Ajax ook wel het geval zijn.
 
Laatst bewerkt:

Forza AZ

Well-known member
AZ-Shakhtar Donetsk 3-3 (1-1)

9.M. de Wit 1-0
17.Zubkov 1-1
48.Barasi 2-1
50.Bondar 2-2
65.Van Bommel 3-2
77.Kelsy 3-3

Verhulst, Smit (46.Kasius), Goes (46.Bazoer), Schouten (46.Stam), M. de Wit (46.Esajas), Kwakman (46.Koopmeiners), D. de Wit (46.Goudmijn), Clasie (46.Buurmeester), Poku (46.Addai), Odgaard (11.Barasi (60.D. De Wit (77.Van Brederode))), Van Brederode (46.Van Bommel)
 
Bovenaan