Valencia C.F.

Raul

Well-known member
Helaas na twee overwinningen verloren. Ditmaal uit bij Cadiz 2-1.

We versloegen Elche notabene omdat ze niet met intensiteit speelden, en we wonnen van Valladolid door een briljant doelpunt van Javi Guerra.

Dit team is niet goed genoeg en ik denk nog steeds dat de enige optie om gered te worden is in Mestalla, uit gaan wij elke wedstrijd verliezen.

Laatst bewerkt:

Raul

In de wedstrijd tegen Villarreal staat het nog miraculeus 0-0. Het was een van de slechtste 45 minuten voetbal van Valencia dit seizoen, en dat is een hele prestatie. Het kan niet erger in de tweede helft, hoop ik.

Raul

Echt waar, die Paulista kan beter niet meer meegaan met corners. De scheidsrechter fluit toch steeds tegen hem.

Makanaky

2e helft was een pak beter maar wel weer heel veel pech met die afgekeurde goals. Die jeugdspelers (Guerra en Pérez) waren prima en die keeper van jullie was geweldig.

Wordt spannend in elk geval.

• Leuk
Waarderingen: Raul

Raul

Inderdaad. We blijven een gerenommeerd cantera houden. De talenten stromen wel door. Die Guerra is echt geweldig, daar verwacht ik veel van. Onze keeper is overigens al op tour in Engeland geweest dus die zal wel gaan verkassen.

Eerste helft was Villarreal zo superieur en daar hebben we geluk gehad. Al met al een mooi punt.

Ik las ergens dat de gebroeders Roig opdracht hadden gegeven om rustig aan te doen met "hun" Valencia. Je weet vast wat hun aandeel in Valencia is. Ze kunnen niet verkroppen dat Valencia gaat degraderen, wat in mijn ogen ook gruwelijk klinkt. Maar niemand kan dit verhaal ooit verifiëren. Maar ja.

Wat rest zijn de wedstrijden tegen Mallorca en concurrent Espanyol, daar moet je zes punten halen en wat een karwei gaat worden. Celta en Real Madrid verslaan, lijkt mij te moeilijk.

Batigoal

Gaat nog lastig zat worden inderdaad. Wat dat betreft zonde dat gisteren die laatste goal werd afgekeurd, dat had een hoop lucht gegeven.

Guerra is wel weer een volgend talent inderdaad. Voor Valencia ook wel noodzakelijk om hem te ontwikkelen zodat ze hem op termijn verkopen om weer wat geld te verdienen.

Raul

We hebben een zeer belangrijke overwinning geboekt. Wij hebben uit bij concurrent Celta met 1-2 gewonnen. Het ziet er plots wat beter uit. Justin Kluivert speelde echt geweldig.

Batigoal

Mooi zo! Kluivert doet het de laatste maanden sowieso wel goed. Zou mooi zijn als hij eens voor langere tijd constant kan presteren. Het helpt natuurlijk ook niet dat hij de laatste jaren als jonge speler telkens van club verandert.

Raul

En ja hoor, we staan voor in de wedstrijd tegen Real Madrid. 1-0. Ik moet zeggen dat we het op strijdlust winnen. Real oogt vermoeid, maar ik vrees wanneer het tempo wordt opgeschroefd we het zeer lastig gaan krijgen.

Raul

Het loopt behoorlijk uit de hand. Vinicius wordt door een deel van onze aanhang beschimpt, helaas weet ik niet helemaal hoe. Ik heb vermoedens. Het is wel zo dat een deel van onze aanhang niet bepaald een vriendelijk deel is. Helaas kunnen deze 'supporters' behoorlijk racistisch zijn en ik vrees dat het weer zover is. Triest.

Raul

Mamardashvili houdt ons in de wedstrijd. Daarmee zeggend dat we hem kwijt zijn na dit seizoen.