Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

inhethoekje

Active member
Ik weiger mijn huis te delen met een vluchteling , heb er af en toe al moeite mee dat ik samenwoon als ik net even geen gezeur aan mijn kop wil.
 

Lennard95

New member
De gemeente Hilversum wil 1600 extra vluchtelingen opnemen. Ook roept men de inwoners van de stad op om zelf vluchtelingen in huis te nemen. Volgens de gemeente wonen veel mensen in grote huizen dus dat mag geen probleem zijn.

Wienen wil ook dat iedere Katwijker een vluchteling in huis neemt :eek:mg:
 

zwammy

Well-known member
Ben je uit de oorlog weggevlucht, heb je de krakkemikkige zooi van Hongarije, Slowakije en Tsjechi? overleefd komde in Katwijk terecht. Dan zullen de bootvluchtelingen nog wel toenemen.
 

Miramar

Well-known member
Vluchtelingen dienen opgevangen te worden bij mensen die het hardste roepen dat er iets moet gebeuren. Dus in woonwijken van politici, burgemeesters en ander rijk volk. Daar kun je de gewone burger die zijn of haar ouders al moet verzorgen niet mee opzadelen.
 

Jozsef

New member
Als men hier een poll zou maken wie er een vluchteling in huis zou nemen denk ik dat iedereen ja invult (nee staat zo lullig) maar als er eentje voor de deur staat zijn ze niet thuis.

Op zeker.

Geen haar op m'n hoofd dat eraan denkt. En nee, ik ben nog niet kaal.
 

Keyser S?ze

New member
Volgens Maurice de Hond is 13 % van de Nederlanders bereid een vluchteling in huis te nemen. De helft daarvan liegt waarschijnlijk dus zal het 6 ? 7 % zijn.
 

Keyser S?ze

New member
Lees ik net op AD.nl dat Gordon zwaargewond is geraakt bij een auto ongeluk. Ik denk: "zou het dan toch?".

Blijkt ie alleen maar botbreuken te hebben.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Voor dit soort zaken hebben we het 'tegenslagen/goed nieuws topic' heren :duim:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan