KNVB-beker 2015/16

Unregistere

Well-known member
Nou, wel sneu voor Dubbeldam. Op voorhand is DOVO thuis al niet eenvoudig, maar nu zijn ze vandaag al de tweede belangrijke speler kwijt geraakt met een zware blessure. Waar de absentie van middenvelder Rick de Graaf op zich nog wel op te vangen is, lijkt me dat niet het geval met de blessure van doelman Davey van Pelt. Zijn vervanger is echt een stuk minder...
 

Unregistere

Well-known member
De Waan en De Groene Scout treffen met HSC in elk geval een Excelsior Maassluis dat niet in de sterkste opstelling kan spelen. Sefa Kurt kreeg gisteren rood tegen DVS '33 Ermelo en is dus sowieso geschorst.
 

Unregistere

Well-known member
Ik ben wel benieuwd naar de uitslagen vanavond. Kijken of Maassluis ook van HSC '21 kan winnen of dat de Haaksbergers zich revancheren voor de vroege bekeruitschakeling van vorig seizoen. Kevin Vink kan weer spelen bij Maassluis in ieder geval.

Zit zelf nog wel in dubio of ik nu naar Dubbeldam - DOVO ga of niet. Ze geven precies vanaf 20.00 uur veel regen en onweer op hier, dus ik denk eigenlijk dat ik hem maar laat schieten. Ook omdat ik gezien de vele afwezigen aan Dubbeldam-zijde weinig vertrouwen heb in een leuke stunt.

Maar goed, als het lang droog blijft, ga ik misschien toch wel even kijken.
 

Unregistere

Well-known member
Regenjasje aanschaffen?

Haha, nou, een heel regenpak dan. Ik ben al een keer volledig doorweekt geraakt bij Dubbeldam op die open vlakte. En gisteravond ook al heel de avond in de regen bij DRL - ASWH, dus ik heb mijn portie nattigheid voor deze week eigenlijk wel gehad. :p
 

Unregistere

Well-known member
Capelle op achterstand... Ongekend. Zou een regelrechte blamage zijn!

EDIT: Het is inmiddels weer 1-1.
 
Laatst bewerkt:

Unregistere

Well-known member
Succes hoor!

Maassluis doet het vanavond met: Van Leeuwen; Poeljes, Kruithof, Smith, Van der Ende; Hofman, Redert, Alptekin; Mendes Moreira, Vink, Furtado Oliveira.

Pas maar op voor die twee snelle en handige vleugelspitsen en laat ze geen voorzetten geven op de boomlange Vink, dan scheelt het al een slok op een borrel!
 

Unregistere

Well-known member
Blerick en Capelle zijn aan het verlengen. Nog altijd 1-1. Ongelooflijk eigenlijk.

FC Lisse al vlot op 1-0 tegen Halsteren, maar die maken net gelijk.

Excelsior '31 staat al met 1-0 voor.

HBS is door.

En SC Feyenoord gaat voor de stunt tegen UNA. 1-0 door Michael Junior Obiku!

Noordwijk op 0-1 bij Hercules.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan