FC Twente nieuws

ALenstra

Well-known member
Dat lijkt me heel sterk als je er op je 26e niet aan te pas komt bij Dynanmo Dresden, met alle respect.
Ik heb zijn statistieken even bekeken maar hij kwam toch aan 23 competitie-wedstrijden en 1 bekerwedstrijd met in totaal 4 doelpunten. Verder had hij ook te maken met blessures.
 

Batigoal

Well-known member
En de gewenste spits is ook binnen. Het is de 26 jarige Zweed Alexander Jeremejeff. Hij wordt gehuurd van Dynamo Dresden met optie tot koop. Ondanks zijn lengte 1.92 meter moet het een goed voetballende spits zijn volgens Streuer.
Alles nu minimaal 1x bezet en met een beetje fantasie en toevoegingen Jeugd zelfs dubbel.

De nieuwe Berggreen dus? Ook zo'n succesnummer was dat.
 

Deathprod

Active member
Danilo ook gehuurd van Ajax. Snap dit soort beleid nooit zo met al die huurlingen, dan kan je elk seizoen weer opnieuw beginnen en je bent kapitaal voor andere clubs aan het opbouwen.

Gijs SmalFC VolendamTot medio 2023
Nathan MarkeloEverton (ENG)Gehuurd
Václav CernyFC UtrechtGehuurd
Kik PierieAjaxGehuurd
DaniloAjaxGehuurd
Lazaros LamprouPAOK Saloniki (GRI)Gehuurd
Alexander JeremejeffDynamo Dresden (DUI)Gehuurd*
 

De Groene Scout

Well-known member
Het is niet anders; als er geen geld is kun je niet wat kopen. Het lijkt mij het beste om enkele jongelingen ook langdurige contracten te laten tekenen en deze ook te brengen om over 1 of 2 jaar door te verkopen.
Abu willen ze nog slijten en 2e doelman Brondeel ook nog, dat zorgt ook weer voor wat extra ruimte om nog 1 of 2 middenvelders erbij te scoren. Dan is het ook wel klaar en moeten we er het beste maar van hopen.
 

De Groene Scout

Well-known member
"We willen nu nog drie spelers hebben: een centrale verdediger, een nummer tien en hopelijk El Ahmadi. Als we die drie hebben, zijn we heel ver", zegt Streuer bij De Oosttribune op RTV Oost.

De centrale verdediger is inmiddels binnen. Van FC Utrecht komt Dario Dumic erbij. Grote kopsterke speler die nooit echt doorbrak bij Utrecht, maar Jans krijgt hem wel aan de praat. 2-jarig contract dus eindelijk ook weer eens een speler die eigendom van Twente wordt.
 

Atreides

Well-known member
Eiting is beschikbaar voor huur. Dat zou echt een forse impuls zijn voor Twente (al denk ik dat Heerenveen ook wel eens op het vinkentouw kon zitten).
 

Atreides

Well-known member
Zwolle schijnt Eiting ook te willen. Vanuit Ajax perspectief zouden Twente en Heerenveen prima zijn. Ik hoop stiekum op Twente met nog een extra Ajax huurling,.
 
Bovenaan