FC Twente nieuws

De Groene Scout

Well-known member
Maar weer een huurling erbij. Middenvelder Luka Ilic komt op huurbasis over van Manchester City en speelde eerder o.a. voor NAC.
En de laatste huurling is Halil Dervisoglu De 20-jarige speler van voorheen Sparta wordt dinsdagmorgen gekeurd. Als dat geen problemen oplevert, wordt hij voor de rest van het seizoen gehuurd van het Engelse Brentford.
 

Deathprod

Member
9 huurlingen.... Dat slaat ook nergens op. Het wordt wachten totdat clubs zelf geen spelers meer onder contract hebben maar gewoon de complete selectie van een Onder 21 team van een Topclub huren. Heb je zelf geen kosten meer voor je spelers. Er zijn volgens mij geen limieten meer qua huurlingen toch?
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Dervisoglu. Dat is een slimme zet.

Toch allemaal wel heel erg korte termijn in Enschede. Blijkbaar zijn de centen nu echt op.
 

Deathprod

Member
Ze betalen een fractie van het salaris, komt ook regelmatig voor dat clubs helemaal geen huur hoeven te betalen. Bij NAC, ADO en Vitesse had je er altijd al veel, minimaal een stuk of 5. Maar het slaat nu wel een door. Lijkt me geen goede zaak.
 

Batigoal

Well-known member
Tsja, het zal goedkoper zijn dan degraderen en er met eigen jongens (die je dus een contract moet aanbieden) weer proberen bovenop te komen. Maar erg fraai is het niet, nee.
 

De Groene Scout

Well-known member
En ook Jeremejeff keert na het kerstreces mogelijk niet terug. Te weinig speeltijd en dus ook niet meer nodig om langer te huren. Een Zweeds club heeft interesse. In ruil voor deze 2 mannen wordt nu gezocht naar 1 mulitfunctionele aanvaller.
 
Bovenaan