KNVB-beker 2019/20

JMD

Well-known member
Het is meer zo dat die gasten allemaal al met het hoofd ergens anders zitten. Die irritaties over en weer ook. Nul motivatie. Die zijn al lang niet meer bezig met presteren voor Ajax. Kampioenschap is mooi meegenomen, maar geen vereiste voor een transfer. Zo werkt het helaas.

Dit inderdaad. Het wordt het PSV 1998 scenario als het zo doorgaat... Toen maakte Stam in februari de transfer naar Man U bekend en daarna waren veel toppers van dat team (want PSV had toen een verschrikkelijk sterk team, een aantal basisspelers van Oranje van het WK daarna) alleen maar bezig met weggaan, waarna Numan, Cocu, Zenden, Jonk (en ook Advocaat) in die zomer ook weggingen en de prestaties steeds minder werden.
 

JMD

Well-known member
Heel sneu voor Klaiber. En ik ben veel te veel een watje voor dit soort beelden. Maar wat kan Kuipers daar anders doen? Gewoon een lompe overtreding en terecht geel.

Dat. En ook op zo'n domme plek... Voorkom je er nou de 2-1 mee ofzo is het wat anders...
 

erka

Well-known member
Dat is volgens mij al de 18e schwalbe van die Abass. Geef die gast eens geel.

Yup. dat bedoelde ik met dat afstraffen van Getafe gedrag van Utrecht. Dat iemand daardoor de finale mist. Ik had het Abass wel gegund. Klaiber is wel sneu.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Die Blind heeft trouwens geen jas uit gedaan, maar een complete garderobe.

Erg sneu vind ik het. Ajax maakt die jongen kapot op deze manier. Voor de winter misschien wel de beste in de eredivisie en nu een hoopje ellende en onzekerheid.
 
Bovenaan