VI - Het blad

Unregistere

Well-known member
Dat Rutjes de matjesprijs won, is wel terecht. Zeker nu ook de kleine Lavezzi een matje heeft, net als zijn vader:

CMXDv4UXAAAzmCv.jpg:large
 

de waan

Well-known member
Dat je zelf compleet voor lul wil lopen is nog tot daar aan toe, maar dit komt in de buurt van kindermishandeling. En dan moet je ook nog je leven lang verder met de naam Lavezzi.
 

ALenstra

Well-known member
Ben nu de seizoengids aan het doorlezen maar zo slecht vind ik het niet. Wel jammer van die fouten, lijkt erop dat er geen controle is gedaan voordat het naar de drukkerij ging.
 

JMD

Well-known member
Overigens ook een verschrikkelijk interview met Chris Woerts. Die blijft maar luchtkastelerig denken, en snapt niet dat zijn voorstellen belachelijk zijn. Hij vindt dat de clubs mee moeten helpen om FOX aan de miljoen abonnees te helpen, elke club zou een x-aantal procenten van zijn seizoenkaarthouders verplicht als abonnee moeten hebben anders krijgen ze geen TV geld.

Die snapt dus nog steeds niet dat veel supporters met een seizoenkaart al hun club zien en het voor de rest niet nodig vinden de rest van de competitie te zien.
 

Sensini

Active member
Overigens ook een verschrikkelijk interview met Chris Woerts. [...]

Inderdaad verschrikkelijk. Gaat puur over geld verdienen aan voetbal, geen woord hoe je het zou moeten gebruiken om het voetbal verder te helpen. Op pagina 23 "Voor iemand als ik, die zijn hele leven denkt in kansen, doet dat pijn aan mijn ogen.". Hij bedoelt denk ik "die heel zijn leven denkt in g€ld"...
 

ALenstra

Well-known member
We hebben het wel over geld dat de clubs hard nodig hebben. Geld waarmee je betere spelers koopt. Van romantiek kun je niet eten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Heeft weer een columnpje geschreven vermoed ik. Zal wel een van Janssen zijn 'helden' afzeiken.
 
Bovenaan