Wielrennen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Maasveld

Well-known member
Indrukwekkend deelnemersveld voor de Vuelta wederom. Top 4 en 10 t/m 12 van de Tour (al is Froome nog onzeker), van Garderen, etappewinnaars Majka en Rodriguez, nr. 2 t/m 4 van de Giro, Pozzovivo. Dat wordt weer genieten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Doen er nog Nederlanders mee die op hun fiets kunnen blijven zitten en een beetje een heuvel op kunnen rijden?
 

JMD

Well-known member

Echt een freakaccident.

Was in de vakantie in de Franse Alpen en heb met de auto o.a. de Galibier, Croix de Fer, l'Alpe d'Huez en de Glandon beklommen. Daar rijden heel veel fietsers (echt veel meer dan in Oostenrijk op de bergpassen). Dat zijn echter wel toerfietsers en die houden in de afdaling vaak de benen stil, je haalt ze met de auto eenvoudig in. 1x had ik echter een wielrenner achter me die wel meetrapte, die halen je dan echt als een gek in. Heb hem dan ook maar snel voorbij gelaten, hij was zo uit het zicht. Echt ongelooflijk wat een snelheden die halen op 2 van die kleine tubes.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Heeft zo'n beetje alles gebroken trouwens. Ribben, bekken, sleutelbeen (uiteraard) en ook nog een klaplong.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Asselman is op weg naar de leiderstrui in de Eneco Tour, door het binnenharken van boni's. Pakte er gisteren ook al een rits en nu weer. Mede door de gouden kilometer. Vind ik wel een aanwinst!
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Greipel wint. Viviani en Van Poppel niet bij de eerste 3, dus Asselman inderdaad de nieuwe leider. Mooi!
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Als Asselman op 3km van de streep in het peloton zat, moet hij de trui krijgen. Blijkbaar moeten ze nog effe checken of dat zo was. Kan me niet voorstellen van niet, maar we moeten afwachten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan