Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Ivanhoe

Active member
Benieuwd of ze nog een poging gaan doen om Bottghin te halen, JDS twitterde dat Van Bronckhorst vandaag nog heeft aangegeven dat hij hem nog altijd als meest gewenste versterking ziet voor de achterste linie. Van Bronckhorst zou overigens ook hebben aangegeven dat hij Woudenberg niet als 1e en ook niet als 2e optie ziet voor de linksbackpositie en dat ze moeten zien wat ze met hem gaan doen.
 

Fabian

Active member
Volgens Gouka (AD) zal de transfer Botteghin waarschijnlijk ongeveer hetzelfde verlopen als de transfer van Kramer.

Dus ja, ik ga er van uit dat ook Botteghin gaat komen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Botteghin gaat echt nog wel komen. Daar twijfel ik niet aan. Alle show erom heen is leuk, maar uiteindelijk gaat FC Groningen echt wel een speler met nog maar een 1-jarig contract van de hand doen.
 

zwammy

Well-known member
2.2 miljoen, laten we hopen voor jullie dat hij nog 2x zo goed wordt als vorig jaar bij Ado, dan is hij het ook waard.
 

Susa

New member
Welkom Michiel Kramer!!!Feyenoord heeft nu zijn eigen Edin Dzeko!!!

Nu Bottegin nog en het kampioenschap lonkt lijkt me.

Nu zaak om de selectie wat uit te dunnen. Verhuur wat van die jonge jongens wellicht ontwikkeld iemand zich bij bijvoorbeeld De Graafschap als een nieuwe Clasie.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
De handtekeningen zijn gezet; Kramer is vanaf vandaag Feyenoorder.

Ondanks dat ik geen voorstander van zijn komst ben, krijgt hij uiteraard wel mijn steun. Dus, welkom Michiel! Hopelijk bewijs je mijn ongelijk en ga je heel veel goals voor ons maken!

Eigenlijk vooral blij dat deze belachelijke soap eindelijk voorbij is.
 

Max

Administrator
Forumleiding
30 is volgens mij de huidige stand en met Botteghin zou de teller dan op 31 komen. We waren de voorbereiding geloof ik gestart met 29 spelers. Tegenover de komst van Gustafson, Kramer en Elia staat het vertrek van Clasie, Te Vrede en Bo?tius. Alleen Van der Heijden is gekomen zonder er direct een vertrekt tegenover stond. Niet iedereen is beschikbaar. Rodny Lopes Cabral is chronisch geblesseerd en Gronsveld is geblesseerd geraakt tijdens de eerste oefenwedstrijd. Er zullen wel wat spelers vertrekken, maar Feyenoord zit ook nog met het probleem van een Jong Feyenoord die ook moet worden bemand. Dus ik weet niet met wat voor selectie we dit seizoen gaan werken.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Woudenberg gaat nog vertrekken en ook Sleegers schijnt op de nominatie te staan om verhuurd te worden. Verder hebben we een wat bredere selectie, omdat we anders in de problemen komen met ons belofte elftal. Te weinig spelers in die categorie.
 

Ivanhoe

Active member
Kramer voor 1,5 mio zonder doorverkooppercentage of bonussen volgens de Telegraaf. Zou inderdaad zo'n beetje het maximale zijn wat je voor een speler als Kramer moet betalen en lijkt me dan ook waarschijnlijker dan de 2,2 - 2,6 mio die het AD noemde.
 

JFK

Well-known member
Als Botteghin komt dan ben ik dik en dik tevreden.
Nu alleen nog even spelers zoals Manu slijten en Feyenoord heeft het uitstekend gedaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan