Feyenoord 2016 - 2017

Jamel

Administrator
Forumleiding
Op zich is het wel grappig dat degene die ik op de tweede soccerquest meeting nog omschreef als het grootste talent van Ajax nu waarschijnlijk bij ons gaat tekenen.
 

fr-keff

Active member
Snel binnen hengelen en nog een rechtspoot erbij en klaar is Martin... Dan mag hij wel weer gaan verkopen/verhuren. Ik dacht dat Gio trouwens snel een singaal zou gaan geven aan spelers die niet in zijn plannen gaan voorkomen?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord 2015 - 2016

Feyenoord 2015 - 2016

Het was volgens mij ook wel de verwachting dat hij het bij Ajax zou gaan redden. Best een aardige huurperiode bij Willem II gehad, maar toch liet Ajax hem naar Vitesse gaan.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik heb werkelijk geen idee hoe hij ervoor staat. Qua salariseisen zal hij iig behoorlijk zijn gedaald als hij bij PEC in de picture is. Was wel een pleurisventje die maar bleef gaan. Niet zo'n nonchalant mannetje als Nelom en hij stond niet zo structureel aan de verkeerde kant te dekken als Woudenberg. Als we echt kennelijk het geld of de scouts niet hebben om iets beters te halen, dan kan je voor weinig geld klaar zijn met Botteghin, Van der Heijden en Drenthe. Dan is die verdediging maar dicht gekit.
 

Miramar

Well-known member
Verdediging van Feyenoord is erg slecht. Daar moeten twee ervaren kerels staan. Middenveld is niet creatief en zeer angstig. En voorin staat Kuyt op een eiland.
 
G

Gast

Guest
Wat zei JDS? Kon het niet goed verstaan. Vd Heiden tekent bij een club in Engeland?
 
Bovenaan