Transfernieuws Derde Divisie

Unregistere

Well-known member
Omdat naast reservedoelman Marvin Nootenboom ook derde doelman Kevin de Geus vertrekt - hij gaat zijn kans wagen om eerste keeper te worden bij BVCB - had ASWH nog een keeper nodig. Wederom viel de keuze op een jonge, talentvolle doelman. Stefan Kok (18) komt over van Excelsior, waar hij in de Onder 19 keepte. Samen met vaste waarde Stef Doed?e en de eerder aangetrokken Kristijan Nikolic (SC Feyenoord) vult hij het keepersbestand in de selectie voor het seizoen 2018/19 in.
 

Unnekuukse

Active member

de Kok

Member
Bij Be Quick 1887 komt de leegloop nu langzamerhand in beeld?
Bolt gaat lager spelen in Leek, zijn woonplaats, en tweede doelman Harms vertrekt ook nadat hij kennelijk is afgeserveerd door de nieuwe hoofdtrainer. De rest twijfelt!.

Zondag komt Be Quick 1887 bij mij in de buurt en dan zal ik eens even gaan kijken. Is me tegen Quick goed bevallen.
Kijken of ik nog bekenden zie.
Of is er al meer bekend BQandy?
 

bqandy

Well-known member
Ik heb al diverse spelers gevraagd wat ze gaan doen. Maar iedereen "twijfelt". Ik kan denk ik wel een aardige inschatting maken wie vertrekken, maar dat ga ik hier niet roepen.
Wat nog niet in de publiciteit is geweest, ook niet op de BQ site is dat Stefan Viel de nieuwe keeperstrainer wordt. Opmerkelijk als je Patrick Siepel bij je club hebt rond lopen. Dik 10 jaar geleden officieus uitgeroepen tot de beste hoofdklasse-keeper op zondag.

Verder gaan de vergoedingen er helemaal uit voor de selectie. Dat wordt gecompenseerd met een trainingskamp. Dat vind ik ook opmerkelijk, omdat die vrijwilligersvergoedingen goedkoper waren dan een trainingskamp. Maar wellicht wordt dat financieel anders geregeld.
 

Unregistere

Well-known member
Reda Kharchouch (Quick Boys) keert toch niet terug naar zijn oude club Ajax, maar kiest voor het uitdagende project bij OFC.

ONS Sneek haalt Nick Burger op bij competitiegenoot ODIN '59.
 

de Kok

Member
Men zet in op de jeugd, dus er zal wel een zooi A junioren naar de eerste selectie gaan.

Ik heb zondag in Den Haag vernomen dat er vier a junioren overgaan.
Misschien 2 zijn inzetbaar op het hoge niveau en dan moeten er toch minimaal 18 bij.
Ik lees nooit iets over de ontwikkelingen van de BQ selectie. Ik lees alleen over vertrekkers.
Misschien eens een interview met de nieuwe hoofdtrainer?
In ieder geval enkelen uit de spelersgroep reageerden vrij cynisch op een paar vragen.
 

Unregistere

Well-known member
Onze selectie krijgt ook steeds meer vorm. Vandaag een extra verdediger aangetrokken. Menno Vooges (19) komt naar ASWH. Hij speelt dit seizoen bij Excelsior in de Onder 19 en mocht af en toe in oefenwedstrijden opdraven in het eerste elftal. Trainde onlangs al enkele keren mee en maakte daarbij een goede indruk. Vooges is vooral inzetbaar als centrale verdediger.
 

Unregistere

Well-known member
ASWH heeft een nieuwe spits vastgelegd voor komend seizoen. De 27-jarige Bilal El Amrani komt over van de amateurs van Ajax. Maakte enige tijd terug in een onderling oefenduel veel indruk, waarna er contact ontstond en bleek dat hij richting deze regio zal komen. Daarop hebben we snel gehandeld en hem aangetrokken, zodat de voorhoede voor volgend seizoen ook steeds meer ingevuld is.

vhs0hV3.jpg
 

bqandy

Well-known member
Men zet in op de jeugd, dus er zal wel een zooi A junioren naar de eerste selectie gaan.

Inmiddels vier jeugdspelers naar de eerste selectie. Drie spelers van huidige selectie vastgelegd. Met de rest wordt gesproken. En opmerkelijk. Itt wat bestuur eerst zei, kijkt de nieuwe trainersstaf wel degelijk naar versterkingen van buitenaf.
Er zijn volgend seizoen geen vrijwilligersvergoedingen meer, dus het moeten spelers zijn die "in zichzelf willen investeren". zoals dat zo mooi heet.
 
Bovenaan