Jonge Oranjes

Pascallovic

Well-known member
Jij volgt het Europese topvoetbal niet echt he?
Al verliest ie van de wereldkampioen (wat ten onrechte Andorra niet is), dan nog moet Langeler oprotten. Dit zijn de tegenstanders waar jeje aan spiegelt en dan is dit gewoon slecht dat je alleen dankzij de scheids op voorsprong staat.
 

Abubakari

Well-known member
Met Oranje -19 gaat het minder. Die staan 3-1 achter tegen Duitsland. Duitsland verloor zijn vorige wedstrijd met 5-2 van Noorwegen, daar had Nederland zijn eerste wedstrijd met 6-1 van gewonnen. Maar omdat Nederland zijn tweede wedstrijd met 2-0 van Schotland verloor dreigt uitschakeling in de EK kwalificatie. Een punt volstaat overigens tegen de Duitsers.
 

Mario

Well-known member
Maandag Andorra uit, die speelden gister 1-1 tegen Schotland. Land in opkomst, dus handjes dicht als je daar een punt weet te pakken. Bus parkeren en hopen op een geslaagde uitval, al lijkt mij een simpele 3-0 nederlaag realistischer. Andorra gokt op het wk van 2022, dan moet het huidige jong Andorra ver genoeg zijn om wereldkampioen te worden. Dus verkijk je er niet op, dit jong Andorra is te vergelijken met het Brazili? van 1970. Maar op mindere dagen met het el salvador van 1982 dus helemaal kansloos is jong Oranje nou ook weer niet.

Wat een stunt van jong Oranje, die heeft niemand zien aankomen ...
 

Max

Administrator
Forumleiding
Jong Oranje

Jong Oranje

Redan scoorde tweemaal. Groot talent bij Ajax die zijn carri?re heeft geparkeerd bij Chelsea. Summerville scoorde maakte de derde goal. Die heeft onlangs een contract getekend bij Feyenoord.
 

zwammy

Well-known member
Waarom zou je als 15 of 16 jarig naar Engeland gaan. Wat is er bij die clubs beter dan bij de top van Nederland in de jeugd waardoor je die keuze zal moeten maken. Het is niet zo dat je naar de NHL, NBA of MLB verhuist.
 

zwammy

Well-known member
Als jij als 15 jarige overal heen kunt dan kun je dat toch ook als je op je 18e of 19e doet? Of krijgen ze meteen 5 miljoen als ze komen en kunnen ze dan bij bv gecompliceerde blessures het wel opvangen? Ik begrijp niet dat ouders niet zeggen, blijf maar gewoon in Nederland. Dan is het natuurlijk ook wel iets zoals een Zoet die naar de andere kant van het land verhuist maar kan wel indien nodig in het weekend naar huis.
 
Bovenaan