Ajax 2015/2016

Jamel

Administrator
Forumleiding
Binnen 17 minuten al 0-2. Erg slecht met toch zeker 8 Eredivisie-waardige spelers in de basis en qua achterhoede Cillessen;van Rhijn, Veltman,Heitinga en Viergever. Op het middenveld ook nog Gudelj en Andersen.

Zou er weinig waarde aan hechten. Die Denen zijn zogezegd al een stuk langer in voorbereiding.

Max

Dat is inderdaad niet heel best. Maar goed, Jamel heeft wel een punt. Al verwacht je dat het verschil in fase van voorbereiding zich later in een wedstrijd gaat opbreken.

Pascallovic

Well-known member
Dan zou ik eerder conditioneel problemen verwachten later in de wedstrijd. Niet na 17 minuten al een 0-2 achterstand omdat je knullig verdedigd. Dat heeft niet zoveel met de fase van de voorbereiding te maken.

Voetbal-Coach

Ajax speelt*vanavond als volgt:*Boer; Tete, Van der Hoorn, Riedewald, Dijks; Bazoer, Klaassen, Sinkgraven; Sch?ne, Milik, Menig.

Eresd?g?

Banned
Beter dat ze nu die fouten maken dan straks in de voorrondes.

Eresd?g?

Banned
Misschien is het bewuste oefenstof. Met twee doelpunten verschil achter komen en zie er dan maar wat van te maken.

Max

Zou mij niets verbazen. Vorig seizoen was nog de tactiek om de tegenstander in slaap te spelen.

Ah aan de andere kant. Wat mij betreft verliezen ze de hele oefenreeks, als we de echte potjes maar winnen!

Eerste wedstrijd van de dag dus met 1-3 verloren. Danny Bakker scoorde de enige Ajax-goal. Vanavond wedstrijdje 2 in Epe.