Ajax Nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Maasveld

Well-known member
Het ging mij erom dat het allemaal wel erg toevallig is. Persoonlijk zie ik m wel vertrekken. Net als Boilesen, die gaat ook wel weg. Kan Ajax op zoek naar spits en misschien nog ergens groot talent voor op de vleugels?
Oke, even samenvattend: Kishna heeft zijn eigen oma laten vermoorden om in Nederland te gaan praten met Sociedad terwijl dat net zo goed in Oostenrijk had kunnen gebeuren.

Ik kom wel eens idioten tegen maar jij spant echt de kroon.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Lijkt me sterk dat hij daar over liegt. Kan me niet voorstellen dat je zulke dingen verzint om wat voor reden dan ook. Plaatste ook een foto van zijn oma.

ricardo11kishnaMet pijn in ons hart hebben wij afscheid moeten nemen van een ontzettend liefdevolle en zorgzame moeder en oma, ze heeft een heel mooi en waardig afscheid gekregen vandaag, oma wij zijn trots op u !! Rust zacht ❤️ wij willen iedereen bedanken voor de vele lieve en krachtgevende berichtjes, die ons als familie door deze moeilijke periode heen helpen ❤️

Oh, nou dan zal het wel waar zijn :rumcolaa:
 

Eresd?g?

Banned
Maar goed, Kishna vertrekt dus wel waarschijnlijk. Moet ook wel want zn contract loopt tot zomer 2016. Maar dan is t wel weer wat dunnetjes op de vleugels. Dus extra vleugelspeler kan geen kwaad maar hoeft geen 7 miljoen te kosten ofzo. Ik zie Elia wel graag komen.
 

Batigoal

Well-known member
Robert Muric is daar de aangewezen man voor. Niets meer kopen, want ook Fischer is er weer volledig bij.
 

Eresd?g?

Banned
Door transfer van Alderweireld kan Ajax er weer een paar ton bijschrijven. Hopelijk verkassen er nog een paar oud-Ajacieden. Vertonghen, Eriksen, Huntelaar, Sneijder?
 

Lord Flash

New member
Het schijnt dat we voor Alderweireld zelfs 2 miljoen vangen (opleidingsvergoeding + 10% doorverkooppercentage).
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ajax Nieuwstopic

Ik geloof best dat Newcastle Veltman een keer voor rond de 12-15 miljoen euro gaat ophalen, maar daar ga ik hem geen betere verdediger van vinden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Of hij zoekt nog een centrale verdedigingsduo voor zijn amateurclub Koedijk 1.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan