Binnenlandse politiek

gevegt

Well-known member
data6090069.jpg
 

Pascallovic

Well-known member
En ik ben blij dat we Samsom kwijt zijn omdat hij degene is die de PvdA aan de VVD verkocht heeft en er nog maar 9 zetels over waren
Dat is ook de reden dat ik bij gebrek aan een echte PvdA maar SP ben gaan stemmen.
Maar met Lodewijk Asscher zal het met de PvdA een stuk beter gaan en wordt het weer een PvdA waar ik wel op zou kunnen stemmen.
Gelukkig heeft Asscher geen enkele rol gehad in de uitvoering van het door Samsom verkochte VVD-beleid.
 

de waan

Well-known member
Ik heb het fragment al zeker tien keer gekeken en moest er ook de tiende keer nog hardop om lachen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik zag ook al een ander fragment waar Dijkhoff Baudet vrij makkelijk weg veegde. Je zou verwachten dat Baudet op het debat vlak uit zou blinken. Iig niet ten opzichte van Dijkhoff.
 

zwammy

Well-known member
Maar wie liegt er, Baudett of Dijkhoff? Het moment van Max was inderdaad netjes gepareerd van Dijkhoff.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Binnenlandse politiek

Geen van beide. Dijkhoff heeft gelijk dat de Zwitserlands bij het kruisje tekenen en daar zal hij ongetwijfeld bij hebben gezeten. Baudet heeft gelijk dat niet alle EU wetgeving voor de Zwitserlands moet worden overgenomen.

Ik ben overigens geen voorstander van een Nexit.

Maar goed, Baudet viel mij hier wel enorm tegen en Dijkhoff kwam sterk over. Als Rutte III de rit voldoende uitzingt dat we geen vervroegde verkiezingen krijgen, dan zou Dijkhoff best wel eens de lijsttrekker kunnen zijn bij de volgende verkiezingen. Al zou mij het ook niet verbazen als Rutte door wil.
 
Laatst bewerkt:

vakx2.0

Banned
Dijkhoff is 100% ontspannen, ook als hij hard wordt aangevallen. Volkomen relaxed... en zelfs nog in staat om te pareren met een echt leuke, spontane reply (niet zo'n voorgekookte). Een kwaliteit die je bij onze Britse buren wel vaker ziet, maar die in Nederland erg zeldzaam is.

(Niet toevallig) ook nog een Brabander, dus deze rijzende ster krijgt m'n stem als hij op deze voet doorgaat. Verademing en de beste verdediging tegen het zure Wilders-geweld of jengelende Jesse's.
 
Bovenaan