Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Joost

Well-known member
Van Leer moet niet bij Ajax op de bank gaan zitten. Als-ie 35 is wellicht, bu gewoon ergens onder de lat.
 

Fregge

Well-known member
Niet zo hapsig, Eresd?g?. Omdat Haps de enige optie in Nederland is, gaan ze ook in het buitenland kijken. Gelukkig weten we al een half jaar dat een linksback nodig is, dus fijn dat ze slechts 6 maanden later kijken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord heeft al jarenlang een linksback nodig. Dus ik zou er als ik jullie was niet teveel haast mee hebben. Ik begreep overigens dat Sinkgraven helemaal niet zo dramatisch is.
 

JMD

Well-known member
Misschien wil Ajax Brenet hebben?? Die kan ook RB spelen, en dan zijn wij die prutser kwijt.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Gewoon Tete die 10 miljoen geven.

Die moet je sowieso binnenhouden. Jullie lijken door De Boer te worden geholpen. Die lijkt Veltman op te pikken. Verder vind ik Riedewald nog steeds een prima optie voor de linksback of in het centrum. Zou ik ook gewoon proberen binnen te houden.

Wij hebben de mazzel dat Roma Karsdorp haalt. Nieuwkoop die had hem anders wellicht wel definitief uit de basis gespeeld.
 

Batigoal

Well-known member
Die Braziliaan is blijkbaar geen optie meer? Haps ben ik niet kapot van en zeker niet omdat hij veel te duur gaat zijn.

Van Leer ben ik wel fan van, maar die kan je beter kopen en vervolgens komend(e) seizoen(en) bij Roda stallen. Haal dan Ruiter of desnoods Mulder als tweede doelman.
 

Batigoal

Well-known member
Ik zou er wel op gokken dat De Ligt de gebruikelijke terugval krijgt en aangezien Riedewald waarschijnlijk gaat vertrekken mag er best een centrale verdediger bij. Tenzij Keizer nog iemand uit Jong Ajax doorschuift, maar ik heb even niet op het netvlies wie dat zou moeten zijn.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ik zou het bedrag halveren, er 1.5 miljoen vanaf halen en dan zit je nog aan de hoge kant voor de transfersom.

Dat lijkt mij ook een stuk realistischer. Evengoed nog een jezusbedrag voor een net niet voetballer die 4 keer meegehobbeld heeft in een oefenpotje. Mooi onderhandeld door Marc Netto :duim:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan