Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jamel

Administrator
Forumleiding
Je kunt het blijven proberen, of je neemt gewoon gelijk van mij aan dat die transfer er inderdaad spoedig komt voor een bedrag rond de 18 miljoen.

Intussen staan Boetius en Amrabat te wachten tot de Karsdorp transfer definitief is. Zodra dat zo is, zullen die twee bij Feyenoord tekenen. Wellicht dat Berghuis spoedig volgt. Van Persie verwacht ik ook nog, maar dat zal vermoedelijk wat later gebeuren.
 

Max

Administrator
Forumleiding
We kunnen nog heel veel berichten hier posten, maar we merken wel waar het op uit komt. Roma heeft net 39 miljoen gevangen, dus het zal nu wel gaan lopen. Wij verkopen Karsdorp. Vervolgens zullen wij ook spoedig spelers presenteren.
 

fr-keff

Active member
Boetius, Berghuis, Amrabat, van Persie, en Haps. Verwacht ze allemaal nog wel. Alleen Haps wat later in de transferwindow.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik denk dat we ook nog wel iemand voor rechtsback halen. Al is het maar een back up ala Leerdam.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik denk het eerste. Als ze bij Karsdorp op 20 miljoen inzetten, dan gaat J?rgensen niet voor minder dan 30 miljoen en dat zie ik niet snel een club bieden. Verder spelen we een hoop wedstrijden, dus Van Persie zal lang niet alles spelen.
 

Jozsef

New member
20 voor Karsdorp gaat natuurlijk nooit gebeuren. Met 15 mag je al in je handen knijpen denk ik.
Maar goed, hoog inzetten inderdaad en kijken welke dwaas hapt.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Boetius is terug. Ik denk dat het een goede zet is. We hebben onder Koeman kunnen zien hoe goed hij kan zijn als hij het vertrouwen heeft. Was toen vaak beslissend en zat dicht tegen Oranje aan. Niet geheel gelukkig weggegaan door de slechte verstandhouding met Rutten. Maar we zijn nu twee jaar verder. Gio heeft veel vertrouwen in hem en hij heeft het bij Genk goed gedaan. Kortom, ik denk dat we veel plezier aan hem gaan beleven!
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik ben vooral erg benieuwd. Ik verwacht ook wel dat hij beter zal terugkeren dan zijn laatste fase bij Feyenoord. Hopelijk pakt hij het net zoals Vilhena op.
 

Abubakari

Well-known member
Als je naar het buitenland gaat en in no time weer terug bent is dat meestal geen teken dat het avontuur geslaagd is.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Een verhuurperiode is geen enorm fiasco als een speler gewoon alles heeft gespeeld. Daarmee is nog niet zijn buitenlandsavontuur geslaagd.
 

Batigoal

Well-known member
Hij heeft een paar wedstrijden gehad waarin hij doorslaggevend was, verder hobbelde hij vooral mee. Dat hij basisspeler was had hij vooral te danken aan Stuivenberg.
 

Max

Administrator
Forumleiding
De Ajacieden hebben er weinig vertrouwen in. De Feyenoorders zijn (voorzichtig) optimistisch. We gaan het meemaken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan