Jupiler League: Play offs Promotie/Degradatie!

Joost

Well-known member
De jankberichten uit Maastricht zijn wel heerlijk om te lezen.

Als ik die moet geloven heeft MVV Roda helemaal zoekgetikt in twee wedstrijden.
 

Friesland

Well-known member
Het werd gisteren wel duidelijk dat de videoref scheidsrechters onzeker maakt. Blom die drie keer het spel stil legt om zijn beslissingen te checken.

Zondag hebben we gezien hoe het niet moet. Eerst geen strafschop geven, dan een halve minuut doorlaten spelen en dan terugkomend op de situatie van een halve minuut eerder alsnog een strafschop geven. Stel je voor dat NEC in die halve minuut een doelpunt maakt! Blom had de wedstrijd direct stil moeten leggen.

Dit is precies de reden waarom mij voorkeur uitgaat naar het systeem dat ze in het hockey gebruiken. Een team roept de videoscheidsrechter in en het spel wordt direct stilgelegd en het is direct duidelijk dat het moment onder de aandacht van de videoscheids is.
 

Abubakari

Well-known member
Pas maar op, straks krijg je met de Tifosi Giallo Verde te maken. Al sluit ik niet uit dat dat gewoon Janssen in zijn eentje blijkt te zijn.

tgvlogo.jpg
 

Abubakari

Well-known member
Dat laatste lijkt mij, want Ajax heeft ook zo'n clubje.
Ik neem aan het tweede. Het zijn stiekeme fanboys van Ajax.
Ah, de "ja maar Ajax reflex". Blijf toch eens ontopic mensen ipv altijd en overal over Ajax te beginnen.

Na de 3-0 tegen Cambuur en 5-2 tegen Jong Ajax waren ze hartstikke vrolijk.
Dat wil ik wel geloven, ongekende prestaties. Maar heeft iemand ze toen de uitslag even vertelt? Want meestal staan ze toch gearmd met de rug naar het veld de Italiaanse polonaise te doen?
 
Bovenaan