District Zuid II

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ik wacht het nog even af. Ze trainen op dinsdag en vrijdag, dat laatste is een probleem met darten. Darten in de hoofdklasse gaat v??r keepen in de 5e klasse.
 

zwammy

Well-known member
Haha 2x trainen in de 5e klasse :D:D Hou toch op man. 5e klasse is gewoon zorgen dat ze om half 2 aanwezig bent met thuiswedstrijden en ze mogen blij zijn als je er bent.
 

Sensini

Active member
In 2H werd Wilhelmina '08 kampioen door 0-2 overwinning tegen EFC.
In 3B won MMC Weert met liefst 10-0 van degradant Neerbeek, maar bleef als nummer 5 toch met lege handen. Laar won de 3e periode, Alfa Sport neemt die van kampioen Centrum Boys over.
 

Joost

Well-known member
Eigenlijk maar weinig verrassingen vandaag.

We gaan ook maar 1 beslissingsduel krijgen maar dat is gelijk een reeks. RVU, UOW '02 en Sporting Heerlen eindigde met 20 punten laatste in 2G. 1tje mag nog naar de nacompetitie.

Nu heb ik de laatste weken zowel UOW als Sporting Heerlen gezien en ik denk dat RVU de winnaar hiervan wordt. Vandaag won RVU ook al met 6-2 van UOW.
 

Joost

Well-known member
Nacompetitie!

34496766962_2cc194ca35_h.jpg
 

Joost

Well-known member
Ik wil je niet ongelukkig maken Maasveld maar de kans is behoorlijk dat SC Irene in 2G terechtkomt!
 

Joost

Well-known member
Dat zou erg zonde zijn.

Situatie is als volgt;

Zeker in 2G;
BSV Limburgia (2G)
Caesar (2G)
Eijsden (2G)
GSV '28 (2G)
Laura/Hopel Combinatie (2G)
Scharn (2G)
Sportclub '25 (kampioen 3A)
Centrum Boys (kampioen 3B)
Winnaar NC Alfa Sport/SVN/Simpelveld/Heer

Wellicht in 2G
Winnaar NC Heksenberg/Sittard/Laar*/UOW'02/RVU/Sporting Heerlen
Verliezer NC Geusselt Sport
Verliezer NC SHH
Verliezer NC De Ster

Dat zijn er 13 en als Laar de NC wint slechts 12 en als er een club promoveert kan het zelfs dalen naar 10.

Veritas speelt nacompetitie met Geusselt Sport, SHH en De Valk. Zij zijn een goede kandidaat om de open plek op te vullen.

Maar iedere volgende open plaats verwacht ik SC Irene als opvulling. Vorig jaar speelden zowel Blerick, Venlosche Boys en Wilhelmina in 2e klasse en mocht Venlosche Boys naar het zuiden. Ik heb het nog niet doorgerekend maar het terrein van Irene ligt nog zuidelijker dan Venlosche Boys en Laar nog noordelijker dan Wilhelmina '08 dus de logica doet dan zijn werk.
 

Sensini

Active member
[...]Ik heb het nog niet doorgerekend maar het terrein van Irene ligt nog zuidelijker dan Venlosche Boys en Laar nog noordelijker dan Wilhelmina '08 dus de logica doet dan zijn werk.

Vanuit het zuiden maakt Laar of Wilhelmina qua tijd geen verschil, want Laar ligt dichter bij de A2. Maar ik weet niet of het planningsprogramma van de KNVB daar rekening mee houdt.
 

Joost

Well-known member
Vanuit het zuiden maakt Laar of Wilhelmina qua tijd geen verschil, want Laar ligt dichter bij de A2. Maar ik weet niet of het planningsprogramma van de KNVB daar rekening mee houdt.

Ja dat zit erin. Vanuit Laar ben je nog sneller richting Eindhoven.
 

Joost

Well-known member
De eerste degradant uit 2G is bekend. RVU speelde donderdag 1-1 tegen UOW maar verloor vandaag met 5-0 van Sporting Heerlen.
Donderdag spelen UOW en Sporting Heerlen om het nacompetitieticket tegen Laar.
 

Joost

Well-known member
Ze hebben er weer een mooi potje van gemaakt bij de bond met die rare nacompetities.

In de nacompetitie 4-5 gaan de beste 2 van iedere poule naar de 4e klasse. Door de huidige opzet kun je voor de laatste speeldag al een paar duels opschrijven qua uitslag.

In Poule 5 eindigde het eerste duel tussen SVH '39 en SVSH op 1-1. OVCS won vandaag met 1-2 bij SVSH en promoveerde dus gelijk. Op de slotdag hoeft SVH '39 dus maar een punt te pakken om ook te promoveren.

Poule 8;
America-Roggel 1-0
GKC- America 3-0
Wint Roggel 't laatste duel met maximaal 4 doelpunten verschil dan promoveren zowel GKC als Roggel.

Poule 1;
Gulpen - Schinveld 2-3
Schinveld - Geuldal 1-3
Wint Gulpen het laatste duel met Geuldal met 1-0 promoveren ze beide.

Poule 14 kent hetzelfde probleem als poule 5.

Je moet natuurlijk altijd er van uit gaan dat de clubs hun sportieve plicht vervullen en er voor gaan. Maar iedereen die het amateurvoetbal kent weet dat als twee ploegen baat hebben bij een speciale uitslag dat die er ook wel gaat komen.
 
Bovenaan