De kampioen... Feyenoord!

De Wolf

Well-known member
Heeft er trouwens wel eens eerder een speler een hattrick gemaakt tijdens de kampioenswedstrijd?
 

U.G.

Well-known member
Gefeliciteerd Feyenoorders, gefeliciteerd Rotterdaaammnn ! Woon in de binnenstad, was op de witte de with. Gewoon helemaal top dit.
 
G

Gast

Guest
De spanning was vanmiddag na 40 seconden wel weg.
Zonde, maar ik geloof dat de eerste goal wel wat hartinfarcten heeft bespaard.

Feyenoorders: van harte gefeliciteerd.
 
G

Gast

Guest
Eindelijk kampioen!!! :proost::proost::proost::jerry::jerry::jerry:

Heel blij dat het na 12 minuten al zo goed als klaar was.
 

U.G.

Well-known member
En vanavond Boca - River, verzorg jij de linkjes dan doe ik de chips.

Wuuut...dit zijn de jongens op het net die ons overspoelen met Argentijns tv.http://www.tvtugaforum.com/

Staat het er niet op, dan ...I can do nothing for you man :D . Check op tv anders ESPN Argentina als je die mogelijkheid hebt.

Het is op alle vlakken, maar vooral op beleving en taal, een traktatie. Zelfs meer mss dan bij de Brazilianen, maar die ken ik dan ook heel lang.
 
Laatst bewerkt:

Abubakari

Well-known member
Waar ik bij PSV kampioenschappen standaard de blije PSV'ers doorspoel (ik begin op zondag altijd ongeveer 19.20 met Studio Sport kijken, kan ik het geleuter en andere onzin doorspoelen) heb ik vanavond niks doorgespoeld. Ik vond vooral de reactie van van Bronckhorst prachtig. Een echte Feyenoorder die z? ontzettend blij was, ik kreeg er kippenvel van. Ik heb als Ajacied genoten van de Feyenoord vreugde, ik vond het oprecht mooi. Ook toen ik mijn Feyenoord broer belde, hij was zeer verbaasd, "Je bent gewoon enthousiast". Nou ja, ik gunde het hem en zijn zoon ook enorm, dat scheelt ook, maar sowieso, als sportliefhebber overstijgt dit rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord wat mij betreft. Ik vond het zelfs mooi dat Reverend Dirk er 3 maakte. Een voetbalsprookje waarin alles klopte. Ik ergerde me alleen aan Frank Snoeks en Joep Schreuder, maar dat doe ik altijd, dus dat had niks met Feyenoord te maken. Ook wel grappig dat je dan tijdens Studio Sport ook aan wat forumgenoten denkt, met name aan Jamel en Jozsef. De rest gun ik het ook hoor, maar aan die twee moest ik denken tijdens Studio Sport.

Goh, ik lijk Jamel wel... :D
Maar daar is niks mis mee, Jamel Rules big time wat mij betreft. Die gun ik het net zo als dat ik het mijn broer en zijn zoon gun. En dat wil wat zeggen.
 
Bovenaan