De kampioen... Feyenoord!

Susa

New member
Gewoon kopen die pot:rumcolaa:

Te Wierik, Hoogma , Niemeier en hoe ze allemaal ook mogen heten zijn toch wel gek te maken voor wat rijkdaalders...

#jewerkdoen#achterdeschermen
 

Abubakari

Well-known member
Ik wil geen paniek zaaien (echt niet, waarom zou ik, niks voor mij. Paniek is het laatste wat ik wil zaaien, geloof me nou), maar dit is wat Leo Verheul vorig jaar enkele dagen voor De Graafschap-Ajax voorspelde:





3 mei 2016
Voorspellingen
Bij de aanvang van dit seizoen voorspelde ik dat de titelstrijd zou gaan tussen Ajax en PSV. Ook wist ik dat Feyenoord, ondanks de komst van Dirk Kuyt, niet verder zou reiken dan een derde plaats.
Rond de winterstop zou de ploeg wel gewoontegetrouw ineen storten. Dat Cambuur degradeerde was ook geen geheim voor mij. Onderin voorzag ik problemen voor clubs als Willem II, Excelsior, De Graafschap en Roda JC. Ik had bij de juiste inzet schatrijk kunnen zijn. Ach, wat is geld, het slijk der aarde. Dat heeft me nooit geboeid.
Om te laten zien dat ik geen sprookjes vertel zal ik u de climax in de top vertellen. Iedereen denkt dat Ajax de klus tegen De Graafschap wel even zal klaren maar ze vergissen zich lelijk in Guus Hiddink. Wat die hier mee te maken heeft zal ik u vertellen. De superboeren hebben deze week een telefoontje gehad van de coach van Chelsea en de Vijverberg op scherp gezet.
Hiddink is heilig verklaard in de Achterhoek en Hiddink is PSV. De Graafschap is veilig, heeft niets te verliezen en kan frank en vrij spelen. Voor Ajax dodelijk. Ik wil geen doping suggereren, dat doen de Ajacieden na afloop wel, maar ze zullen daar het gras opvreten. Eindstand seizoen 2015-2016: 1 PSV, 2 Ajax, 3 Feyenoord. U kunt nu inzetten.

En dit wat hij een paar maanden terug voorspelde...


Prognoses (slot)

27 februari 2017

Op 15 augustus, na twee speeldagen, kwam ik op deze plaats met mijn prognose voor het nieuwe seizoen. Bescheiden als ik ben (15 augustus: De laatste weken word ik tureluurs van de vragenstorm op de sociale media waar mijn voorspellingen blijven. Sinds het leger volgelingen dat gelooft in mijn bijnahonderprocentscores in mijn eerste, vorige en tot nog toe laatste seizoen spectaculair is gegroeid ben ik gloeiendhot.
Waar blijft die Verheul met zijn stelselmatige gelijkhebberij? Welnu...) gaf ik aan dat ik weliswaar de bijnaam heb ‘het Orakel van Delphi’ maar dat ik wel gewoon slechts een mens ben van vlees en bloed, met gevoel…Ik moest me even ‘?nlezen’ in wat het competitieverloop zou brengen. Ik was er medio augustus uit. Van onder af: Go Ahead degradeert en ADO zal ondanks een bliksemstart (die trouwens nog wel even zou voortduren) nacompetitie spelen. PSV eindigt op de derde plaats. Nou, daar staat de trots van Eindhoven en daar blijft het.
Maar dan komt het: ‘Ajax wordt kampioen na een uiterst spannende race met Feyenoord.’
Tja, die ontknoping lijkt nog niet erg spannend met een verschil van 5 punten. Maar je bent het Orakel van Delphi of niet. Dat gaat helemaal goedkomen met die spanning. Ondanks dat ik Spartaan ben gun ik Feyenoord na al die jaren de titel van harte, maar de ploeg zal helaas nog een paar steekjes laten vallen. Onder meer op 2 april als Feyenoord bij Ajax op bezoek is.
Dus Ajax 1, Feyenoord 2 en PSV 3.
Op 15 augustus eindigde ik met de zin: u kunt nu inzetten. Laten we er van maken dat, als u nog niet heeft ingezet, u dat alsnog kunt doen!

Inzetten maar mensen!
 

Pascallovic

Well-known member
Dat orakel zit er met ADO al naast qua voorspelling. Ook vind ik het niet zo heel bijzonder dat hij kan voorspellen dat Ajax in de Arena van Feyenoord zou winnen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
De kampioensstrijd... Feyenoord of Ajax?

De kampioensstrijd... Feyenoord of Ajax?

Dat orakel zit er met ADO al naast qua voorspelling. Ook vind ik het niet zo heel bijzonder dat hij kan voorspellen dat Ajax in de Arena van Feyenoord zou winnen.

Zeker niet. Vijf punten was geen wereld gat en in die fase kon je meer orakels vinden. Maar met De Graafschap zat hij inderdaad vrij knap goed.
 

De Groene Scout

Well-known member
Zou me nu niet verbazen als Ajax alsnog kampioen wordt.

Dat zou zomaar kunnen. Heracles zal in ieder geval niets weggeven. Zelf eigenlijk nog wel een puntje nodig voor de play offs en de band met de technische staf van Ajax is goed en Armenteros ging niet lekker weg bij Feyenoord.
 

Mario

Well-known member
Als Feyenoord niet binnen het kwartier scoort, krijgen ze toch weer een moeilijke wedstrijd. Heracles kan een lastige tegenstander zijn, zeker als het dan niet loopt.
 
Bovenaan