AFC Ajax in Europa: OGC Nice - Ajax

Status
Niet open voor verdere reacties.

ALenstra

Well-known member
Relevant verschil is wel dat in Amsterdam de nationale herdenking is en nog heel veel andere herdenkingen gedurende de dag in de stad. In Eindhoven was destijds niet de nationale herdenking en Eindhoven zal ook wel minder herdenkingen hebben in de stad.

Heeft het er ook niet mee te maken dat de burgemeester van Amsterdam nadrukkelijk gezegd heeft dat voetballen op 4 mei geen optie is? Weet niet hoe het standpunt van de Eindhovense burgemeester destijds was.
 

Abubakari

Well-known member
Wie dan ook zei:
Ajax is kansloos tegen Lyon. Uitgemaakte zaak. Worden twee nederlagen.

Als ze tegen Besiktas pas na strafschoppen door gaan zou ik niet weten waarom Ajax niet gewoon een kans heeft tegen Lyon. Ajax zal niet favoriet zijn, maar volstrekt kansloos zijn ze niet.

En Batigoal mag zo langzamerhand wel eens iets meer vertrouwen in dit Ajax hebben, je lijkt bij tijden mainsupreme wel.;)
 

Ivanhoe

Active member
Ajax is zeker niet kansloos, als ze het niveau halen van Kopenhagen en Schalke thuis hebben ze ook tegen Lyon kansen. Ze ogen op dit moment erg sterk, ook mentaal, denk dat ze het seizoen sterk zullen afsluiten. Feyenoord kan maar beter zijn wedstrijden blijven winnen.
 

Eresd?g?

Banned
Gezien wat voor spelers er bij Lyon spelen? Dat wordt m echt niet hoor.... Besiktas wordt ook flink onderschat trouwens. Erg goed team.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan