Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

ALenstra

Well-known member
Nou ja, het hoort natuurlijk niet dat je in een EBI pillen kan binnensmokkelen om zelfmoord te kunnen plegen. Maar Lau G. wilde zelf dood.
 

inhethoekje

Active member
Nou ja, het hoort natuurlijk niet dat je in een EBI pillen kan binnensmokkelen om zelfmoord te kunnen plegen. Maar Lau G. wilde zelf dood.

Volgens mij spaarde hij de pillen die hij op doktersvoorschrift kreeg op in zijn apneuapparaat.
Dat is dan toch niet naar binnen gesmokkeld?

Overigens vond ik het een slecht stuk onderzoekjournalistiek, er is in de EBI nog nooit iemand ontsnapt, en dat er pogingen worden gedaan lijkt me logisch, iedereen die opgesloten is denkt aan ontsnappen.
 

Keyser S?ze

New member
Zou het waar kunnen zijn?

Jan Mulder is klaar met Nederland door Sander Tromp

JAN MULDER (70), heeft het gehad met Nederland. Hij kan niet wachten te verkassen naar onze zuiderburen. Maar er is nog ??n iemand die hem hiervan weerhoudt.

JAN MULDER wil vertrekken naar Belgi?. Daar tekende de man met het senior-sexappeal, zoals de Vlamingen dat noemen, vorige week nog een contract om voor 750.000 euro drie jaar lang columns schrijven.

Mulder wordt met voorsprong de bestbetaalde stukjesschrijver van Belgi?. Spreekt het merendeel van de media bij onze zuiderburen schande van wat zij ?een ongehoord hoog bedrag? noemen, Jan Mulder kan er niet mee zitten. ?Laat me eerlijk zijn. Alle vrouwen zijn voor me gevallen afgelopen zomer. Ik spreek de taal van Jan met de pet. En ik meen ook altijd wat ik zeg.?
 

Pascallovic

Well-known member
Doodrijden baby 'gewoon ongeluk'
ZWOLLE - Gerrit G., de man die onder invloed van alcohol in Lutten (gemeente Hardenberg) in maart een baby doodreed, staat komende dinsdag voor de rechter. ?De verdenking is niet langer doodslag?, aldus advocaat Roel van Faassen dinsdag.

De 51-jarige man uit Hardenberg reed met zijn auto op 12 maart op de Dedemsvaartseweg-Noord een kinderwagen aan. De vader (23) was met zijn drie weken oude baby Milan langs de weg aan het wandelen. Hijzelf raakte zwaargewond, zijn zoontje overleed ter plekke. Het Openbaar Ministerie maakte een week later bekend dat de Hardenberger doodslag werd verweten.

De rechtbank Overijssel heeft inmiddels bepaald dat het in plaats daarvan nu om een verkeersongeval gaat, aldus de raadsman. De zaak wordt nog niet inhoudelijk behandeld, mede omdat nog een reconstructie plaats moet vinden.

G. zit sinds het ongeval vast. Terugkeer naar de regio is voorlopig niet aan de orde, zegt de advocaat. ,,Uit respect voor de nabestaanden.'' Hij woonde niet ver van de plek van het ongeval. Van Faassen hoopt dat een reconstructie definitief duidelijk maakt wat er precies is gebeurd die dag. Vermoedelijk wordt in september de zaak inhoudelijk behandeld.

Gerrit G. staat in de buurt bekend als notoire drankrijder. ?Hij is in het verleden al tientallen malen met drank op achter het stuur betrapt", zei een plaatsgenoot die anoniem wil blijven eerder tegen De Telegraaf. ,,Zijn rijbewijs is al meermalen in beslag genomen, maar daar trok hij zich totaal niets van aan. Hij ging naar het caf? in buurgemeente Dedemsvaart of hier in het dorp en kroop gewoon weer achter het stuur.?

Bron: telegraaf.nl

Blijft pijnlijk hoe men met dit soort gevallen omgaat.
 

Jozsef

New member
Ik zit me hier al op te vreten van woede. Je eigen baby? Geen twijfel bij mij, geen seconde. Dan maar 5 jaar zitten.
 

gevegt

Well-known member
Er valt mij een aantal zaken op uit dat artikel.
De naam van de baby, de aantal keren dat die man al is gepakt en de sociale omgeving die het al jaren weet, maar hem wel doodleuk elke keer in de auto laat stappen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan