Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Volgende keer is SanMark. weer aan de beurt. Zo rolt dat hier in De Voetbalkantine.
 

Pascallovic

Well-known member
Ach wat scouting die niet uit oude VI seizoensgidsen komt zou wel fijn zijn. Een VI van 12 jaar terug kan ik ook doorbladeren om bij Van der Vaart, Heitinga en Nigel de Jong uit te komen om te benaderen. Volgende naam uit die seizoensgids zal wel Pienaar zijn of zoiets.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Dat maakt hem toch niet meteen een waardeloze speler? Ik bedoel, voor die paar Europese duels zal hij misschien niet de gewenste versterking zijn, maar tegen zo'n beetje de hele Eredivisie toch wel h?. Hij kan net zo geweldig seizoen draaien, als leider van zo'n jong team.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ik heb nou niet de indruk dat het de gewenste slot op de deur achterin is. Ik heb 'm ook niet veel zien spelen omdat hij eenvoudigweg vrijwel niet gespeeld heeft.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het gaat er toch juist om dat je een verdediger bij krijgt die Europees niet volledig door de mand valt? Met Veltman en Van den Hoorn achterin kan Ajax ook nog wel kampioen worden als ze stoppen met eindeloos rondtikken.
 

A345

New member
Het gaat er toch juist om dat je een verdediger bij krijgt die Europees niet volledig door de mand valt? Met Veltman en Van den Hoorn achterin kan Ajax ook nog wel kampioen worden als ze stoppen met eindeloos rondtikken.
Waarom zou hij niet door de mand vallen? Dat gebeurde bij Fulham anders regelmatig vorig jaar. En dat laatste jaar bij Everton idem dito.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Waarom zou hij niet door de mand vallen? Dat gebeurde bij Fulham anders regelmatig vorig jaar. En dat laatste jaar bij Everton idem dito.

Voor de goede orde, ik reageerde op Satyr die het genoeg vond als hij in de eredivisie overeind zou blijven.

Ik geloof niet dat Heitinga echt veel beter of minder is dan Van den Hoorn of Veltman, in die zin zou hij dan niet door de mand vallen. Afhankelijk wat je dan van die heren vindt. Je kan er iig kampioen mee worden in Nederland. Maar goed, je moet Heitinga niet slechts voor de eredivisie potjes halen.
 

Voetbal-Coach

Administrator
Ik heb met het terughalen van oud-spelers toch altijd een beetje het gevoel dat het alleen maar kan tegenvallen. Verwachttingen zijn daardoor erg hoog en dat speelt lijkt mij niet lekker.

Vind Heitinga een toffe kerel dus ik hoop dat het een succes wordt. Lijkt me ook niet een Babel-verhaal die slechts een seizoen in de kijkers wil spelen.
 

Marinos

Well-known member
Bij Feyenoord ben je aan de club verbonden doormiddel van een lidmaatschap van Het Legioen die is inbegrepen bij een seizoenkaart of die je los kan verkrijgen. Dat kan Ajax ook bij hun seizoenkaarten doen en dan zijn ze groter dan Hertha BSC. Stelt allemaal geen klap voor. Alleen als er echt veel extra geld mee zou binnenkomen en het nog een functie heeft binnen de club.

Ajax heeft ruim 95.000 Supportersvereniging Ajax (SVA, de offici?le Supportersvereniging) leden. Dit is verbonden aan een bepaalde clubkaart (Supporters Clubkaart). Hier onder heb je nog de normale clubkaart. Seizoenkaart houders hoeven volgens mij niet perse lid van SVA te zijn.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ja ok, dat komt vrij logisch over dat er ook wat weg moet maar ik mag toch hopen dat ze er desnoods een paar transfervrij de deur uit schoppen zodat ze iig van de loonlijst af zijn.
Staat mi los van het feit dat er heus nog wel wat komt maar goed, mochten ze met Heitinga denken klaar te zijn dan denk ik dat ik maar is een jaartje AJAX over sla.
 
G

Gast

Guest
Ik zou het prima vinden wanneer Heitinga komt. Ik kan me moeilijk voorstellen dat hij bij Ajax niet meer kan meekomen. Vooral in de Eredivisie. Daarnaast kan hij zelfs als hij wisselspeler zou worden belangrijk zijn. Met zijn ruime ervaring, strijdkracht en clubliefde kan hij de jonge gasten goed begeleiden, net als eerder Ooijer en Poulsen deden. Een ervaren speler die nog zo goed is dat hij een dragende speler wordt kan je als Ajax zijnde simpelweg niet halen. Dit soort spelers zijn in het buitenland nog te gewild, waar ze het drievoudige verdienen. Heitinga is een prima alternatief.

Ik sluit overigens niet uit dat hij naast Veltman komt te spelen. Ik meen me nog te herinneren dat Heitinga met links net zo makkelijk strooide als met rechts.
 

Marinos

Well-known member
De passie en strijdkracht die Heitinga in zich heeft is wel iets dat we missen bij Ajax. Hoe hij er voetballend voor staat weet ik niet verder.
 

Voetbal-Coach

Administrator
Urby Emanuelson sluit een rentree naar Ajax niet uit en zegt zelfs tegen een terugkeer deze zomer nog niet definitief 'nee'. De linksback, die Ajax vierenhalf jaar geleden verliet voor een avontuur in Itali? en het afgelopen halfjaar uitkwam voor Atalanta Bergamo, zegt in gesprek met Voetbal International dat hij na zijn vakantie alles op een rijtje gaat zetten.

'Ik heb een heel moeizaam, zwaar seizoen gehad. Het hoofd moet leeg nu, even tijd voor leuke dingen. Het was het zwaarste uit mijn carri?re. Er is zo veel gebeurd. Vooral mentaal heb ik het zwaar gehad', steekt Emanuelson niet onder stoelen of banken dat hij zich wel eens beter heeft gevoeld. Momenteel is de oud-speler van AC Milan en AS Roma transfervrij, maar van concrete belangstelling in zijn diensten is nog geen sprake. 'Er breekt nu wel een belangrijke fase aan voor mij, ik moet een goede beslissing nemen. Als ik twijfel, doe ik het niet. Dan kan ik nog beter wachten. Ik wil en moet nu gewoon wekelijks voetballen. Ik weet dat ik dan misschien een stap terug moet doen, maar dat is geen probleem. Ik ben het echt nog niet verleerd.'

'Ik denk er wel over na. Alles in Europa is mogelijk. Engeland of Spanje zou top zijn natuurlijk. Mocht er eventueel iets uit Rusland komen, dan moet ik daar heel goed over nadenken. Wat heeft het me als voetballer te bieden? Voor een avontuur in Qatar, het Midden-Oosten of de Verenigde Staten vind ik het nog te vroeg', laat de ras-Ajacied blijken dat hij nog op een acceptabel niveau wil voetballen. De Eredivisie is voor hem ook een optie. 'Het hangt van het verhaal af en het gevoel dat ik er bij heb. Eigenlijk is er in Nederland maar ??n mogelijkheid natuurlijk. Bij Ajax was ik kind aan huis. Ik ben al wel een tijd weg nu natuurlijk, maar Ajax is altijd een optie. Misschien nu nog niet, maar later zeker. Na mijn vakantie ga ik alles rustig op een rij zetten.' Bij Ajax vertrekt deze zomer hoogstwaarschijnlijk Nicolai Boilesen, terwijl voor de positie links achterin Mitchell Dijks terug lijkt te keren.

Bron: Ajax Showtime
 

fr-keff

Active member
''Dijks terug lijkt te keren'' Voorlopig hoor je daar helemaal niks meer van. Ik denk dat hij voor Celtic zal kiezen overigens.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan