Top 2000

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jozsef

New member
Ik ben ook blijven hangen in "oude muziek". Ik probeer wel eens wat nieuws natuurlijk, maar blijf meestal toch weer hangen. Zal wel een leeftijdsdingetje zijn.
Zoveel mensen, zoveel smaken. Maat van mij gaat helemaal naar de Ziggo Dome voor Kensington. Ooit de discussie aangegaan, zinloos. Prima ook verder.
Zo verklaren veel mensen in mijn omgeving mij voor gek dat ik naar een verkleedpartijtje als Ghost gaat, terwijl dat concert in mijn top 5 ooit staat.

Laat de discussie liggen. Zinloos.
 

Mario

Well-known member
Ik kan nieuwe muziek wel waarderen, al weet ik vaak niet eens wie de artiest is. Oude muziek weet ik meestal wel wie en wat. Inderdaad een leeftijddingetje, mede ook vanwege jeugdsentiment en dergelijke.
 

Batigoal

Well-known member
e31.jpg


Wow, waar een knipoog naar een eerdere discussie toe kan leiden.

Wat is overigens de definitie van 'nieuwe muziek'? Ik zie die term telkens voorbij komen, maar vanaf wanneer is 'nieuwe muziek' ontstaan?
 

JMD

Well-known member
Ik vond het echt inspiratieloze bagger. Zo zie je inderdaad wat Jozsef zegt, het gewoon zinloos is.

Je mag het niet mooi vinden, dat is idd smaak. Maar inspiratieloos kan je het niet noemen, het is nota bene ge?nspireerd op een echt verhaal, een zwarte bokser die ten onrechte ter dood veroordeeld werd.
 

Unregistere

Well-known member
Sterrenstof heeft een leuk deuntje, maar verder vind ik ze ook niet echt interessant. Ik heb te weinig verstand van muziek om te kunnen oordelen of ze goed of slecht zijn.

Creatieve taalvernieuwers, al zit er soms ook wel een mindere worp tussen. Maar over het algemeen vind ik het erg interessant.
 

Unregistere

Well-known member
Taalvernieuwers... :eek:mg:

Ook fan van Treble dan? Die brabbelen ook in een niet bestaand taaltje.

Treble is heel wat anders natuurlijk. DJVT is gewoon Nederlands met invloeden van straattaal. Maar wellicht daardoor ook te moeilijk voor sommige mensen, geen idee. Moet kunnen hoor, niet iedereen kan hetzelfde leuk vinden. Het is net als met vrouwen, auto's en voetballers.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan