Coke, hasj en pillen! Het 'doorgesnoven neanderthaler topic'

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eef de Kip

Well-known member
Blijven lachen maar. Ik ben wel erg benieuwd wat jongens die nog nooit betaald voetbal hebben meegemaakt er toe beweegt om bij een oubollig veteranen toernooi 100 km in de auto te gaan zitten om vervolgens los te gaan. Dan ben ik geneigd te denken dat je een leven naast internet hebt.
 

zwammy

Well-known member
Haha, dat kan zomaar zijn Eef. Misschien gaan ze dadelijk bij Wageningen bij de snelweg staan om andere supportersgroepen aan te vallen. Dan zijn we verder van huis.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Wat een ongelooflijk triest hoopje stront ben je dan zeg! Gadver de gadverdamme. Hartstikke mooi initiatief. Supporters van de verschillende clubs daar met elkaar op de tribune, herinneringen ophalen. Een en al nostalgie, gezelligheid, saamhorigheid. En dan komt er zo'n clubje dwazen die het even voor iedereen verziekt. Ik kan daar zo ontzettend boos om worden.

Opsporen en heel lang opsluiten. Jullie doen even niet meer mee. Dit soort gasten wil je toch niet in je samenleving?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Echt ziekelijke figuren. Maar hoe krijg je het voor elkaar dat een bus vol van die jonge debielen meegaan met een club die failliet is gegaan voor hun geboorte?
 

Fabian

Active member
Kom je daar een wedstrijdje kijken, eindig je in het ziekenhuis met een gebroken kaak. Dat is dus een vrouw overkomen. Gezinnen die moesten vluchten voor een paar doorgesnoven randdebielen. Dan ben je echt van het pad.
 

Methone

New member
Wat ik begrepen heb zijn de jeugdige Wageningen supporters heel de tijd aan het uitdagen geweest, provoceren naar eigenlijk alle 3 de andere clubs.
Toen de Haarlemmers verhaal kwamen halen vingen de oudjes de klappen op. Ik las al hier en daar dat Haarlem wraak wil nemen op de Wageningse Berg. Nou dan kunnen ze er beter maar mee stoppen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ik zag vandaag vooral veel vrolijke gezichten van met name oude supporters voorbij komen op social media.
Misschien die puistenpubers maar negeren en het een kans geven.
 

Janssen

Well-known member
b5fbff1543c47ecad7036e1cb788bd9e.jpg
 

Pascallovic

Well-known member
Triest land, dat je dit soort dingen niet eens meer kunt organiseren zonder dat er doorgesnoven idioten op af komen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan