Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht

zwammy

Well-known member
Heeft wel iets van karma inderdaad, mooi die stress en hopelijk beginnen ze volgend jaar wat eerder.

Hier de 1e keer sinterklaas gevierd met het gezin, de oudste heeft heerlijk lopen genieten van alle cadeaus en was met alles net zo tevreden. Mooi om te zien.
 

Abubakari

Well-known member
Ook hier weer een mooi feest achter de rug
We hoeven niet met bonnetjes terug
Alle kado's vielen in de smaak
Behalve die cd van Jantje Smit, braak
Maar dat was een grapje van de jongste Piets
Die cd kostte ze toch niets
Gratis lol dus voor die twee
Jantje Smit, weg er mee

Sluiten we af met een greinz
Sinterklaas op bezoek bij Heinz

Cy5euTaWQAAzxD7.jpg:large
 

Wigboldus

Well-known member
Zo ver mogelijk bij de randstad vandaan zullen ze wel gedacht hebben. Dokkum is wel een mooi decor natuurlijk.
 

Mario

Well-known member
Dat wordt een lange busreis uit Rotterdam en Amsterdam, wel gezellig ... chocolademelk met een koekje erbij en een CD op 10 met de populairste Sinterklaasliedjes.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Krijgen we hier dan ook een demonstratievak? Ik zie het nog niet echt voor me. Die demonstranten vinden dat veel te ver weg.
 

Abubakari

Well-known member
Mijn jongste dochter is een enorme Sinterklaasfeest fan. Vorig jaar had ze thuis met ons gezin, bij opa en oma met de neefjes en nichtjes, met school, met een vriendengroepje van school en met een vriendengroepje van buiten school 5x Sinterklaasfeest. Zaterdag (30 september!) vertelde ze me "Morgen gaan we loten he". Ik vroeg waarvoor de loting was, de Sat?beker loting had ik tenslotte twee weken geleden al gedaan. "Voor Sinterklaas met de allesclub (vriendengroepje buiten school)". Reden is "dat we nu op de middelbare zitten dus hebben we meer tijd nodig voor de surprises". Geweldig, nu al helemaal zin in het Sinterklaasfeest en niet vroeg genoeg kunnen beginnen met verheugen!
 

Abubakari

Well-known member
Ik neem aan dat de voorbereidingen van mijn jongste dochter en haar vriendinnen al ver voordat de pepernoot in de winkel lag van start zijn gegaan.

Zelf ben ik inderdaad wat later met de Sint activiteiten. Al heb ik er wel mooi voor gezorgd dat de one & only dit jaar in Dokkum aankomt.
 
Bovenaan