Piet, zwart of niet?

JFK

Well-known member
Precies dit dus. Lijkt me niks geks aan om af en toe het e.e.a. aan te passen, als blijkt dat het niet helemaal meer bij deze tijd past. Ik snap dan ook niet waarom sommige mensen zich er zo ongelooflijk tegen verzetten. Alsof het feest er minder leuk om wordt, kom op zeg.

Ik moet overigens wel zeggen dat de uitlatingen van 'de andere kant' me soms ook bijna aanzetten om pro-Zwarte Piet te zijn. Wat een ongelooflijke zeurpieten zitten er tussen zeg! Nu Sylvana weer die overweegt aangifte te doen omdat Johan Derksen heeft gezegd dat ze zo trots is als een aapje. Rot toch op zeg.

Ik begin het nu eigenlijk wel geestig te vinden. Voorheen irriteerde ik me mateloos aan die die discussie, maar nu kijk ik er reikhalzend naar uit.
 

zwammy

Well-known member
Blijkbaar zitten in Maassluis gekken die de protestmars neer gaan slaan, heb de borrelnootjes al in huis.
 

zwammy

Well-known member
Wik nie, durf hem ook niet te vragen. Op nederland 1 JFK, mocht de boot niet onderweg opgeblazen worden omdat sinterklaas een nakomeling van jp Coen bleek te zijn.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Piet, zwart of niet?

In mijn geboorteplaats staat een mooi beeld van J.P. Coen prominent op een plein. Wel weer een plein met een toepasselijke naam: Roode Steen. Daar vonden vroeger geloof ik ook de executies plaats. Sylvana Simons schijnt ook nog in Hoorn gewoond te hebben. Wat een pijn zal ze iedere keer hebben gehad als ze langs het beeld moest.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik zie net dat die hufters het beeld van Coen en de Scheepsjongens van Bontekoe hebben beklad. Lekker afschieten dergelijke vandalen.
 

zwammy

Well-known member
Amsterdam komt er ook weer eens pijnlijk achter dat geheimen niet zo makkelijk te bewaren zijn. Oei oei, nu komen de dwazen pro-pieten de stad afbreken :neeschuddendesmiley:
 

Susa

New member
Het wordt echt leuk. Ik begrijp dat ook de NVU langs komt tijdens de intocht in Maassluis.
 
Bovenaan