Tweede Divisie 2016-2017

noordooster

Well-known member
Wat een kloten pot van HHC.
In de eerste helft volop kansen voor HHC en 3-0 bij rust zou de verhoudingen goed hebben weergegeven.
In de tweede helft scoort de Treffers binnen 5 minuten 3-maal, dikke verdedigingsfouten ....
Daarna ging de Treffers achterover leunen en speelde HHC niks meer klaar en haalden ze nog niet eens het niveau van een gemiddelde eerste klasser.

Unregistere

Bwoh, 0-3 winnen bij Kozakken Boys. Die komt aan hoor. :rumcolaa:

Ze waren er bij de Boys al een beetje bang voor volgens mij. Hebben het bijna altijd lastig met Maassluis en Barendrecht. Maar 0-3 is inderdaad wel een heel stevige nederlaag!

Barendrecht speelde een spectaculair potje tegen Koninklijke HFC, waar in de laatste tien minuten en blessuretijd nog vier treffers vielen. Eindstand 3-3.

GVVV weer even koploper, maar Jong AZ kan dat rechtzetten. Moeten ze vanmiddag wel minstens een punt pakken tegen de nummer drie AFC.

Pascallovic

Friday scoorde beide doelpunten voor Jong AZ, terwijl hij gisteren ook al even meespeelde met AZ. Gek, want ik dacht dat een speler niet voor beide teams in hetzelfde weekend in actie mocht komen (?).

Zal tegenwoordig wel mogen, Lammers speelde vrijdag ook voor Jong PSV en viel gisteren in.

Unregistere

Speelronde 10

Barendrecht - Koninklijke HFC 3-3 (0-0)
55. 1-0 Yorik van Deelen 74. 2-0 Moreno Marengo 81. 2-1 Carlos Opoku 83. 2-2 Carlos Opoku 87. 3-2 Tim Eekman (strafschop) 90 (+3). 3-3 Michael Timisela
Rood: Kevin Sterling (Koninklijke HFC), Bart Nelis (teamofficial Koninklijke HFC)

GVVV - VVSB 2-0 (1-0)
29. 1-0 Martin van Eck 53. 2-0 Martin van Eck

HHC Hardenberg - De Treffers 1-3 (0-0)
49. 0-1 Robert Mutzers 54. 0-2 Nick de Bondt 55. 0-3 Pim Balkestein 57. 1-3 Sargon Gouriye

Jong AZ - AFC 2-2 (0-1)
16. 0-1 Koen Bosma 67. 1-1 Fred Friday 73. 2-1 Fred Friday 85. 2-2 Matthijs Jesse

Jong Sparta Rotterdam - FC Lienden 2-2 (0-2)
20. 0-1 Mohammed Ajiach 38. 0-2 Abderrahim Loukili 65. 1-2 Ivan Calero Ruiz 90 (+3). 2-2 Cyril Chevreuil
Bijz.: Abderrahim Loukili (FC Lienden) mist bij 0-1 stand strafschop

Katwijk - Jong FC Twente 0-1 (0-1)
21. 0-1 Ruben de Jager

Kozakken Boys - Excelsior Maassluis 0-3 (0-1)
32. 0-1 Vincent van den Berg 76. 0-2 Dean van Ooijen 82. 0-3 Elson do Rosario Almeida

Spakenburg - UNA 1-1 (0-0)
48. 0-1 Nick Tielemans 66. 1-1 Danny van den Meiracker

TEC - Jong Vitesse 1-2 (1-1)
33. 0-1 Arshak Koryan 37. 1-1 Kurtley de Windt 87. 1-2 Julian Lelieveld (strafschop)

9. FC Lienden 10-14 (+1)
10. Spakenburg 10-13 (+3, 24 goals gescoord)
11. Katwijk 10-13 (+3, 13 goals gescoord)

=. Carlos Opoku (Koninklijke HFC) 6

Carlos Opoku van Koninklijke HFC is ook in de tweede divisie een veel scorende verdediger, want hij tilde zijn totaal met twee treffers tegen Barendrecht al naar zes

de waan

Als ie minder dan een helft heeft gespeeld mag dat. Het blijft natuurlijk bezopen dat zo'n speler, die in feite vast bij de selectie van AZ zit meedoet bij de beloften. Maar goed, dat wordt een herhaling van zetten .

Ceephax

New member
De echte talenten komen weinig meer aan spelen toe. In de spits bij AZ speelt Muhren of Friday nu in de plaats Druijf, en bij Vitesse speelt Dauda ipv Zhang. Maar dat dit de zelfde kant op zou gaan als in de JL, kon iedereen al voorspellen natuurlijk.