[Transfers] Nederland

Ceephax

New member
Het team van de reserves van Manchester City telt 41 spelers. Daarvan zijn er 15 verhuurd.
Het eerste team heeft 34 spelers waarvan er 11 verhuurd zijn.

In totaal zijn dat 75 spelers en 26 zijn er elders gestald. Het lijkt wel een winkel.

Chelsea ook een aardig lijstje hoor.

http://www.vi.nl/nieuws/vervolg-kofferbakverkoop-chelsea-ook-atsu-en-piazon-weg.htm


Vorig seizoen was daar in Engeland ook al commentaar op, een BBC verslaggever opperde een max selectie van 25 spelers en een verhuur maximum.
Maar het zal er wel nooit doorheen komen denk ik. http://www.bbc.com/sport/football/34125476
 

Batigoal

Well-known member
Ik vind het wel merkwaardig dat de media wijzen naar Chelsea en Manchester City, terecht overigens, maar het aantal verhuurden van die clubs valt in het niet bij Italiaanse ploegen. Parma had voordat ze failliet gingen tegen de 200 contractspelers.
 

Batigoal

Well-known member
Willem II heeft zich versterkt met eenmalig Belgisch international Tshimanga. De linksback was transfervrij nadat zijn contract bij Racing Genk afliep deze zomer. Dat is op papier een flinke versterking.
 

Batigoal

Well-known member
Uit de categorie 'bijna-vergeten-voetballers'; Oussama Assa?di heeft zijn contract laten ontbinden bij Al-Ahli uit de Verenigde Arabische Emiraten. Hij wil graag weer naar de Eredivisie.
 

Pascallovic

Well-known member
NRC publiceert komende weken uit het grootste datalek uit de sportgeschiedenis. Miljoenen documenten bieden een inkijk in de gesloten wereld achter het voetbal.

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/02/wat-is-football-leaks-a1534794

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/02/presentiegeld-van-persie-20-000-euro-a1534789
Meest opvallend is wat mij betreft al de reactie van Gerbrands dat hij nog nooit dergelijke clausules in een contract heeft gezien. Zo schokkend is het toch niet dat spelers premies in het contract hebben staan qua aantal wedstrijden, doelpunten en assists? In de verschillende voetbalspellen kun je dit ook al jaren doen.
 

Unregistere

Well-known member
Excelsior huurt Warner Hahn voor de rest van dit seizoen van Feyenoord. Go Ahead Eagles had ook interesse, maar heeft het nakijken.
 

Batigoal

Well-known member
Elvis Manu keert weer terug naar de Eredivisie; Go Ahead Eagles huurt de vleugelspeler van Brighton.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Nadat Twente Assaidi al terughaalde naar de Eredivisie en Vitesse zich op korte termijn lijkt te versterken met Buttner, is het nu FC Utrecht die Labyad gaat contracteren.

Is dit een trend?
 
Bovenaan