NAC Nieuws topic

zwammy

Well-known member
Aha, ik dacht altijd dat Breda erachter was gezet omdat de gemeente ons voor de 300e keer gered had, weer iets geleerd :p
 

Ceephax

New member
Heb op twitter een fotootje van het artikel gevonden:
pic.twitter.com/Hgw0CqTHQy

Volgens mij staan wij in Engeland in een bakje onder trivia 'rare en/of langste voetbalnamen'. Eens in de zoveel tijd wordt dit weer aangekaart. Maar zoals ze in de reclamewereld zeggen: 'het maakt niet uit hoe je genoemd wordt, ?ls je maar genoemd wordt'.

In Engeland ben je al snel raar als je je club geen City, United of Town noemt.
 

hipp00

New member
Toch mooi dat NAC-supporters zelf de gemeenten achter de broek aan zitten, om te achterhalen waarom er een buscombi wordt opgelegd:

http://www.derat.nl/int/nl/nieuws/nieuwsitemnieuw.asp?id=22373

Hopelijk heeft dit WOB-verzoek van De Rat tot gevolg dat de burgemeesters dit jaar niet zo maar zonder nadenken en zonder echte beargumenteerde risico-analyse van de politie over gaan tot het opleggen van een combi.
 

zwammy

Well-known member
Afscheid zoals bij NAC een afscheid hoort, een directie die roept hoe belangrijk hij was en schitterde door afwezigheid.

Teun bedankt, Geen Rob, Tamas, Graham of John maar je kwam zeker in de buurt.
 

zwammy

Well-known member
NAC achter, achter, achter de schermen voorzichtig bezig met Graham Arnold te benaderen. Ohhhhh, mn hart maakte een sprongetje :oops:
 

zwammy

Well-known member
Trainer.

Ben aan het liegen. Voor de ontwikkeling van jong talent.

Als we de Australische pers mogen geloven, kan Graham Arnold terugkeren bij NAC. De 53-jarige oud-spits, die tegenwoordig coach van Sydney FC is, is door de Parel van het Zuiden benaderd en zou na het einde van dit seizoen bij NAC in dienst moeten treden. Hij zou zich daarbij met name moeten gaan richten op de ontwikkeling van jong talent.

Arnold zit bij Sydney in het laatste jaar van zijn contractperiode en zou daarom zonder afkoopsom over kunnen stappen naar NAC. Onduidelijk is vooralsnog voor welke functie Arnold exact zou worden aangetrokken. Maar omdat zowel hoofd jeugdopleidingen Eric Hellemons als trainer Marinus Dijkhuizen een contract tot het einde van het seizoen hebben, zou Arnold in principe voor beide functies in aanmerking kunnen komen. NAC zou Arnold een voorstel hebben gedaan, dat een (flink) stukje lager ligt dan zijn huidige salaris. Het verschil in inkomen zou echter gecompenseerd worden met een bonusstructuur, waarbij extra geld uitgekeerd wordt als NAC promoveert en spelers worden verkocht.

In het verleden maakte Arnold als spits furore in Breda, maar de voornaamste reden voor de interesse zou liggen in het feit dat Arnold een bewezen track record heeft als het gaat om de ontwikkeling van spelers. Een flink aantal Australisch internationals maakte onder zijn leiding de stap naar het nationale elftal. Aangezien NAC onder Hans Smulders ingezet heeft op een jonge selectie met doorgroeimogelijkheden, lijkt Arnold een ideale kandidaat.

Sydney FC is Arnold’s vierde club, nadat hij eerder bij Northern Spirit FC, Central Coast Mariners en het Japanse Vegalta Sandai werkte. Daarnaast was hij lange tijd assistent-trainer van het Australisch nationaal elftal en fungeerde hij een jaar lang als bondscoach
 
Laatst bewerkt:

zwammy

Well-known member
Combigate: Betoog mee in ehv


De ene absurde buscombi is nog niet voorbij of de volgende staat alweer op de agenda. Dachten we dat een combi naar een lege arena het absolute dieptepunt was, krijgen we er vanuit de regio eindhoven gewoon nog drie om de oren gesmeten. Op basis van vooringenomenheid en uit budgettaire overwegingen, want naar vermeend risico wordt toch niet gekeken.

Tijd om de spandoeken en spreekkoren weer eens op te poetsen. We gaan demonstreren, in eindhoven, op vrijdag 9 december. Vanaf een uur of half zes en dan tot een uur of half acht. Afgelopen donderdag dienden we een kennisgeving in bij de gemeente Eindhoven, waarin we een manifestatie aankondigden in het Ton Smitspark. Niet geheel toevallig een paarhonderd meter verwijderd uit de in de APV-vastgelegde stadionomgeving waarin strikte maatregelen genomen kunnen worden.

Aldaar gaan we onszelf niet kleden, uitrusten of gedragen als voetbalsupporter, zodat we voor deze betoging niet onder de voetbalbepalingen in de APV vallen. Wat we wel gaan doen is laten zien dat we te vertrouwen zijn. Dat doen we door alle agenten, die zullen vast wel komen, te knuffelen. Het is dan ook niet voor niets de nationale cophugday!

De juridische afdeling van de gemeente Eindhoven is momenteel aan het onderzoeken of ze ons kunnen weigeren. Want goedwillende NAC-supporters op een vrijdagavond in een park, nee, daar hadden ze die buscombi zonder vooroverleg niet voor opgelegd. Helaas voor hen hebben we een expliciet beroep gedaan op de wet openbare manifestaties, is de kennisgeving tijdig en volledig ingediend en hebben we daarmee alle recht om voor onze mening uit te komen. 9 december dus. Komt allen!

:D:D:D
 

Max

Administrator
Forumleiding
Als je agenten in Nederland gaat knuffelen, dan slaan ze vermoedelijk door. Echt genoten van de menselijkheid waarmee je als goedwillende supporter in Manchester werd behandeld. Of de relaxtheid in het stadion zelf. Jamel posteert in Derby voor een foto. De steward tikt hem op z'n schouder. De eerste gedachte is dan dat hij schijnbaar te dicht bij het veld stond. De steward wist echter een betere plek voor de foto en even later werden we met z'n drie?n op de grasmat op de foto gezet.
 

zwammy

Well-known member
Het gaat natuurlijk om de buscombi zonder opgaaf van reden, hopelijk trekken we dit door en gaan we dit in elke stad doen totdat we wel eerlijk behandeld gaan worden.
 

gevegt

Well-known member
Het gaat natuurlijk om de buscombi zonder opgaaf van reden, hopelijk trekken we dit door en gaan we dit in elke stad doen totdat we wel eerlijk behandeld gaan worden.
Zijn er eigenlijk al andere supporters die bij jullie aanhaken?
 
Bovenaan